[]

Afrika poposu

Bu yaşıma geldim afrika popom olduğunu yeni öğrendim.

Fıtık teşhisi ile gittiğim doktorda, mr falan çektiler evet dedi belinde bir bomba taşıyorsun. Ameliyatlık düzeyde değil ama bunun iki ayağına da vurması normal dedi.

Sende dedi Afrika poposu var. O yüzden fıtık, kıl dönmesi gibi sorunlar bu popo tipine sahip insanlarda sık yaşanır. Kaykılarak oturmaya daha çok meyillilerdir dedi.

İşte şunu yapmıycan bunu yapmıycan dedi tamam orasını anladım ama benim daha farklı bir sıkıntım var.

Kendimi bildim bileli giydiğim şeyler belimde durmuyor asağı iniyor. Yani gotunde don durmuyor dedikleri bu olsa gerek. Doktor öyle dedikten sonra ayıktım büyük ihtimalle sebebi bu.

Fakat ne yapacağım? Normalde L giyiyorsam XL denedim olmadı, XXL giydim olmadı. Boxer, pantolon, eşofman ne varsa düşüyor, çatal matal hak getire reklam alıcam yakında.

Uzun fanila giyeyim dedim o da kurtarmıyor atıyor kendini.

Buna bir çözüm bulabileniniz var mı?

 
  • Mirket  (25.03.23 12:10:37) 
Afrika poposu neymiş? Çıkık popo mu? Doğuştan squat popo mu?


  • Kahvedesu  (25.03.23 12:19:09) 
@Mirket, sdjfsg bu toplumda normal karşılanıyor mu cahilliğimden soruyorum bizim bir hocamız vardı okuldayken bunu takan, biraz kısa boylu kiloluydu, super mario diyorlardı. Boydan kurtarırım belki denemek lazım. tenkyu.

@Kahvedesu, valla tam bilmiyorum sanırım biraz büyük ve hemen bel başlamıyor belin olması gereken yerde popo oluyor galiba.

Şöyle oluyor işte c8.alamy.com

Tasarlanan kıyafetler normalde belde durması gerekirken oturunca popoya iniyor o bel kısmı.
  • ananiyimioguz  (25.03.23 12:19:57 ~ 12:24:59) 
Tesisatçı çatalı diyola buna. Uzun tişört giyin. Kadın olsaydınız güzeldi.


  • Kahvedesu  (25.03.23 12:30:28) 
“Belin olması gereken yerde popo oluyor” kısmı tam kafamda canlanmadı açıkcası. Beliniz nasıl yok?

Afrika poposu teşhisi almadım ama giydiğim pantolon ve eteklerin bel kısmını hep daraltmak zorunda kalırım. Muhtemelen sizin de probleminiz bu. Küçük beden kalçanıza olmuyor, büyük beden alınca da belinizden düşüyor. Siz de mahallenizdeki terzinizle anlaşın. Bu dış görünüş. İşin sağlık yönü apayrı tabii.
  • ruhen hastayim ben  (25.03.23 15:18:10 ~ 15:54:17) 
Afrika poposu denen olay şu.

img-s1.onedio.com

Afrikalı kadınlar, çocuklarını arkaya bellerine bağlar ve çocuk o kalça çıkıntısına otururken kadın iki eli boşta işine devam eder. Zaman içinde kalça, çocuğun rahat oturacağı şekilde evrilmiştir.

Bu da değişik açıdan.

img-s1.onedio.com

Erkek versiyonunu siz canlandırın gözünüzde.
  • Mirket  (25.03.23 16:10:39 ~ 16:12:48) 
Valla ben de net bilmiyorum fikir yürüttüm ama benimki bu kadar buyuk ve çıkık degil ya öyle seksilik bi durum yok bence. Belim var ayrica tabii ki :D Ama hic bisey durmadigina gore kalca fazla yer kapliyor sanirim veya biraz yukarida.. anlamadim. Bu doktor disinda kimse bisey dememisti.


  • ananiyimioguz  (25.03.23 16:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.