[]

Duyuru hanımları veya yüz bakımı yapan beyefendiler bakabilir mi?

Selamlar.
Yaş 32 olunca cilt bakımına merak sardım, belki yüzüm daha güzel durur diye. Eczane ve Gratis'ten birkaç şey aldım ama hepsinde de sabah akşam kullanılması yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz hangi sıralama ile hangisini kullanacağıma dair? Ürünlerin görselleri aşağıdaki linkte. Cinsiyet erkek.

i.hizliresim.com

 
sıralama yüz temizleyici - tonik - nemlendirici şeklinde olmalı. birden fazla yüz temizleyici almışsınız artık içlerinden seçersiniz :) gece kremi var ama gündüz için nemlendirici göremedim. güneş kremi de mutlaka alın. ya da güneş koruyuculu bir nemlendirici alabilirsiniz. maskeler için de her gün kullanmanız mı söylendi? genelde haftada 1-2 kez uygulanıyor çünkü. maske uygulayacağınız zaman yüz temizleyici - maske - tonik - nemlendirici


  • pide  (24.03.23 21:52:05 ~ 21:57:34) 
@pide: yüz maskesini haftada bir ya da iki kez kullanacağım, doğru. Peki yüz temizleme jellerinden benimkiler arasında hangisi iyi ki? Ondan devam edeyim bari. Gündüz için nemlendirici ne kullanmam lazım acaba? Belli bir marka var mıdır?


  • m e b  (24.03.23 22:02:05) 
Bu arada söylemeyi unuttum, yüzüm yağlı.


  • m e b  (24.03.23 22:02:51) 
bu markaların ürünlerinden kullanmadım açıkçası, ama yerinizde olsam suslusozluk.com'a girip teker teker ürünlerin yorumlarına bakardım. bu arada c vitaminli ürünleri gündüz kullanınca güneş kremi illa kullanmanız gerekir. nemlendirici olarak genelde la roche posay ürünleri de tavsiye ediliyor makul fiyatlı olarak.


  • pide  (24.03.23 22:17:40) 
Garnier hiç sevmem. Bence onu banyoya koy. Biodermayı akşam daha güçlü olduğu için, çay ağacı yazanı da sabah kullan. 3 tane çünkü

Güneş koruyucusu olan nemlendiriciler var onlardan al.
Yıkadıktan sonra, Salisilik asit kullan t bölgene. Retinal’o bir bak.
  • Coma  (24.03.23 22:22:56) 
Sosyaleczaci hesabini takip edin derim, cilt bakimina dair cok güzel bilgiler veriyor


  • kuehles blondes  (25.03.23 10:50:07) 
ilk sıradakileri kullanma bence. bioderma ile yüzünü yıka, dermoskin toniği de gece sür, bi 20-25 dk. sonra da gece kremini sür. c vitaminliyi gündüz kullanırsan güneş kremi de lazım. aslında kullanmasan da lazım ama sen bilirsin.


  • anna sun  (25.03.23 16:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.