[]

Apartmanınızda gece gürültüsü oluyor mu? Uyku problemi

Evinizde geceleri uyuyabiliyor musunuz? Gece 2de veya 3te gümleme sesi oluyor mu (oda kapısı çarpma)? Çelik kapıları çarpıyorlar mı sizde de? Taaak tuk bir şeye benzetemediğiniz ani seslerle uykunuz sürekli sürekli bölünüyor mu?

Şu yuzden soruyorum. Artık yaka silker hale geldik. Başka yerlerde durum nedir? Taşınmaya deger mi?


 
Bahsettiginiz konu bu topraklar için gayet sıradan bir şey. Gece sabaha kadar uyumayıp tv sesi açan mı dersin. Goril gibi tepende gece vakti güm güm yürüyen mi dersin. Kapıyı pencereyi tekmeyle kapatan mı dersin. Gece 2 de elektrik süpürgesi çalıştıran mı dersin. Hepsi var. Ben olmayan yer hiç görmedim. Sırf bu yüzden uzun süredir müstakil ev arayışındayım.
Son sorunuza cevap : Evet müstakil eve taşınmaya deger

  • limonlu eksi  (24.03.23 17:21:10) 
gürültü meselesi evdeki izolasyonla da alakalı. yeni evlerde daha az oluyor böyle şeyler.


  • co2s2  (24.03.23 17:38:21) 
off hem de nasıl, her gece başka bir film dinliyorum. camı pencereyi açayım desem gecenin 3'ünde caddede arabesk açan mı dersin patlayan mı dersin hepsi var polis gelene kadar kafayı yemelik. kesinlikle değer imkan varsa.


  • gule gule  (24.03.23 17:45:20) 
Uykumdan uyanacak kadar gürültüye şahit olmadım ama uyanık olduğumda gelen sesler var, üst kat komşumuzun prostat problemi olduğundan eminim mesela, gece çok sık tuvalete gidiyor, 6.30 gibi kaloriferler yanmaya başlıyo, peteklerden sesler geliyor, saat 7de başka bir dairede alarm çalıyo, yaz akşamları yan komşu 90lar türkçe rock şarkıları dinlemeyi seviyor. Bahsi geçen taak tuuk sesler gündüz geliyor üst kattan, sürekli eşyaların yerini mi değiştiriyorlar napıyolar bilmiyorum.

Taşınma konusuna gelince, o biraz şans işi, daha az gürültülü yerler, daha az gürültücü komşular olabilir ama kime denk geleceğinizi bilemezsiniz, her an yeni birileri taşınabilir, yeni bebekler doğabilir.
  •   (24.03.23 17:48:18) 
Bu yüzden geceleri kulak tıkacı ile uyuyorum.


  • inheritance  (24.03.23 20:04:14) 
Yan dairede ya kavga ediyorlar ya da son ses film izliyorlar. Kulaklikla uyuyoruz cogunlukla


  • instant crush  (24.03.23 23:30:12) 
Feneryolu'nda otururken binanın duvarları kağıt gibi inceydi. Apartman yaşlıydı kışın sabaha kadar öksürük aksırık sanki aynı odadayız gibi duyuyordum. Yeni apartmanlarda yalıtım daha iyi. Taşınmaya değer mi bu zamanlarda zor soru. Bence değer, mümkünse bahçeli müstakil ev tercih et.


  • abi bi dizi buldum on numara  (25.03.23 01:18:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.