[]

Sinan Ateş olayının özeti

Ne oldu? Neden bu kadar gündem oluyor sürekli? Süreç en başından nasıl işledi? Özet geçebilecek var mı?




 
benim anladığım, sinan ateş mhp nin çeşitli kademelerinde bu parti için çalışmalarda bulunmuş

her toplulukta olduğu gibi mhp içinde de gruplaşmalar çekişmeler var

sinan ateşten birileri rahatsız ve fiziksel olarak saldırıya uğrayacağı haberi kulağına geliyor

bu durumu anlatmak için 2 kere bahçeliden randevu almaya çalışıyor fakat ya bahçeli görüşmek istemiyor ya da bahçelinin sekreteri bu istekleri iletmeyerek önünü kesiyor

saldırı sadece korkutma yaralama amaçlı planlanmış fakat panik yaşanınca sinan ateş in ölmesiyle sonuçlanmış

sinan ateş in ölümünden sonra mhp nin parti olarak başsağlığı mesajını yayınlamaması da insanlarda şüphe oluşturdu
  • freebird5406_2  (24.03.23 15:16:28) 
Youtube'a 'ismail saymaz sinan ates' diye aratin iste. Bilal'e anlatir gibi bir suru videosu var


  • freedonia  (24.03.23 15:43:19) 
çünkü kimin işlediği, neden işlediği açık, polis-siyaset-mafya üçgeninde bir cinayet. tüm yargı, tüm siyaset, tüm emniyet biliyor, görüyor cinayeti ama kimse bir şey yapmıyor.

isteseler istedikleri kişiyi ne kadar rahat öldüreceklerini daha net gösterdi.

tetikçiyi kaçıran kişi olduğu için aranan tolgahan diye biri, eski ülkü ocakları başkanı ve mhp mersin milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde yakalanmıştı.
Daha dün, bu yakalamaya ait tutanak emniyette kaybolmuş, dosyaya girmedi.

yani herkes biliyor o adam o evde yakalandı. polisler bizzat orada alıp emniyete götürdü.
ama bu konuda artık elde delil olmadığı için mahkeme dosyasına girmeyecek.



baştan sona kaba özet:
- sinan ateş, zamanında gazeteci dövdüren, insanları tehdit eden başka bir ülkücüydü.
bu kadar işin içindeyken hadi ben gittim diye karşı tarafa geçmesine izin verilemezdi.

- cinayeti işleyen isimler 2013'te gülsuyu'nda uyuşturucu karşıtı yürüyüşü rastgele tarayıp hasan ferit gedik'i öldürme suçundan bir türlü yakalanamamış kişiler.

- bu kişiler ankara'ya 2 tane özel harekat polisi tarafından getiriliyor. hatta yolda polis çeviriyor, içeride aranan isim var ama özel harekatçılar sayesinde sorun olmuyor.

- bu torbacılar cinayeti işledikten sonra ülkücü/mhpli/akpli olan 1 kişi bile ah eski ocak başkanı diye görmüyor bile, haberleri yokmuş gibi yapıyor.

- torbacılar belli olunca anlaşılıyor ki devlet her adımda varmış. 10 senedir yakalanmama sebepleri bile cinayette kullanmakmış.

- gülsuyu mahallesindeki uyuşturucu sorununu iktidar besleyip büyütmüş. türkiye'deki tüm maftalar, tüm çeteler aslında bile isteye ortadan kaldırılmıyormuş.

- ertesi gün kaçtıkları anlaşılıyor, yardım eden eski ülkü ocakları yöneticisi dokunulmazlığı olduğu için mhp'li vekilin evinde saklanırken yakalanıyor.

- mahkemede olayla alakalı tetikçiler hariç 1 kişinin adı geçmiyor.
  • patronaj1  (24.03.23 15:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.