[]

Karta nakit avans limiti ne kadardir sizce?

Birini duydum araba almak icin karta 1,36’dan nakit avans cekmis. Araba 1000000 uzerinde.. Boyle bir sey olabilir mi ya? Limiti nedir bunun? Yoksa salliyor mu?




 
hepsini çekmemiştir. bir kısmını nakit avans çekmiştir. limiti yok. 5 milyonluk kartın varsa 1 milyonu rahat çekersin. ama 12 ay taksit.
karta/müşteriye göre değişir.

yapıkredide kart limitimin tamamını nakit avans çekebilirken, akbankta %20sini çekebiliyorum. bu de müşteriye bankaya göre değişiyor.
  • jelly bear  (23.03.23 12:23:20) 
Ticaret yapan biri için normal, tabi uzun süredir bankalarla haşır neşir olan bir tüccar için normal. 1-2 sene önce başlayan için normal değil.

Sözlükte okuduysan sallayan çok evet, ama doğruluk payı da var. Hangi yıldı hatırlamıyorum ama söylemesi ayıp kredi kartlarımın sadece bir tanesiyle tek çekim yapıp sıfır Yamaha Fazer 8 almıştım gaza gelip :)
  • John Bloor  (23.03.23 12:24:45) 
Hepsi değildir, olabilir de. Adamın kart limitine ve ayda ödeyebileceği tutara göre değişir.

Ben de kredi alacağıma kredi kartının limitini artırır 1.36'nın keyfine bakarım dedim. 1 milyon civarı arabanın yaklaşık 5'te birini o şekilde ödemeyi planlıyorum.
  • chicha_v2  (23.03.23 14:15:16) 
benim milyon üstü. işbank
limiti yoktur. aziz yıldırım'ın arda turan'ı tek çekim yaparım dediğini hatırlatayım :)

  • gabe h coud  (23.03.23 17:15:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.