[]

puset ve bebek arabası uyumu

dostlar selamlar,

bebek doğunca 2 farklı kişi puset verdi

bunlardan teki kraft, diğeri chicco

ancak bebek arabamız yok. e-bebek'e gittiğimizde kraft için başka uyumlu bebek arabası olabilir dendi ve bagi neo modeline uydu gerçekten

araba hafif 9 kg ve tek elle kapatılabiliyor ve çift yönlü

tek sıkıntı 8200 tele olan fiyatı

bu puseti hangi başka bebek arabası ile kullanabiliriz? nereye sormalı, nasıl yapmalı?

hafif olsun, çift yönlü olsun ve tek elle kapatılabilir olsun istiyorum

 
Puseti çok uzun süre kullanmayacaksınız, kendinden puseti olan bir araba 8200 liradan daha ucuza varsa ben olsam ona yönelirim.


  • John Bloor  (23.03.23 12:11:44) 
6 ay sonra puset kullanmayacaksınız zaten. sonraki dönem daha uzun. o yüzden şu an pusete göre seçim yapmanız yanlış olur.


  • elorelia  (23.03.23 15:40:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.