[]

İzmir / alsancak

Alsancakta konumu iyi fakat eski ve mahalle arası bir ev buldum.
Çok sorun yaşar mıyım, alsancakta yaşayıp memnun kalan var mı ?

İşe gidip geleyim akşamları kordona ineyim.
Haftasonları kültürparkta yürüyüş yapayım.
Beklentiler böyle

Soruyu daha sonra silebilirim.

 
Alsancak'ta nerede buldun? Fuar civarı nezihtir ama kıbrıs şehitleri civarı çok sıkıntı. Park derdi, gürültü, +18 alışveriş her şey var.


  • ditu  (23.03.23 00:23:47) 
para verseler alsancakta oturmam. kordona ineyim, yürüyüşe çıkayım çok romantik düşünceler.


  • false pretension  (23.03.23 00:45:36) 
@false pretension +1
Alsancak denince aklıma en son kordona inmek, yürüyüşe çıkmak gelir. Cidden rezil bir yer. Depremde ciddi sıkıntı yaşayabilecek yerlerden biri olması da cabası
Alsancak'tan ziyade hilal metroya yakın kahramanlar'da olsa yine bir nebze
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (23.03.23 01:30:02 ~ 01:34:07) 
Maalesef çok makul bi yer değil kıbrıs şehitleri civarı. Epeydir barlarda çalıştığımdan dolayı yaşayan çok insan tanıdım, genelde kesintisiz olay, gürültüden yakınıyorlardı.

Kahramanlar trt tarafı hem mekanlara, güzelli yerlere yakın hem de yaşanacak kadar sakin ve düzgün bi yer eşiğini geçiyor, hem de diğer yaşanılacak yer kateogorisindeki yerlerdne görece daha ucuz.

Alsancak ara sıra gidince güzel olan bir yer gibi geliyor bana mütemadiyen orada olmak ister miyim tam emin olamadım.
  • hedep  (23.03.23 01:41:44) 
deprem bakımından bölge seçmek isterseniz bunun faydası olabilir. kırmızı en kötü sarı en iyi. sarıların dışarı bakan kısımları tasnif dışı ve iyi. harita "izmir master deprem planı" websitesinden alınmıştır.
ibb.co
www.izmir.bel.tr
  • tukenmez adam  (23.03.23 01:52:24 ~ 01:53:34) 
Ben bir gece Alsancakta arkadaşımın evinde kalmıştım. Sabaha kadar travestiler sokakta birbirini kestiler.
İkinci gece 6 herif silahlı kavga etti. Birini öldürüp sonra da soyup yolun ortasına bırakıp gittiler.
Gece gürültüsü pisliği hiç bitmemişti
2 gün zor dayanmıştım. İzmirin ve yanındaki manisanın ne kadar toksit insan grubu varsa hepsi gece Alsancakta solugu alıyor.
  • limonlu eksi  (23.03.23 07:36:07) 
Saint josephe komşu bulduğum yer.
Yıkılması için depremin olmasına bile gerek yok.
3-4 aylık tutucam atanana kadar.

Her gün saat 6.45te izbana yetişmem lazım işe gitmem için, izbanda gecikmeler filan olur mu ?
  • kararsızataletfilozofu  (23.03.23 07:36:28) 
Maalesef bahsedilen olayların hepsini o sokakta yaşamanız muhtemel olacak. İzbana rahat yetişirsiniz, merkezde yaşarsınız ama nezihlik ve sakinlik aramayın.


  • ditu  (23.03.23 09:29:06 ~ 09:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.