[]

Chat GPT - 4 kullanmak istiyorum. Plus üyelik satın alırsam GPT - 4'e

erişimim olacak mı?

Teşekkürler


 
evet


  • hewit  (20.03.23 18:19:28) 
Ek soru da ben sorayım,

Tahmini ne zaman free ye düşer gpt-4 ?
  • ananiyimioguz  (20.03.23 18:42:19) 
Microsoft Office 365 CoPilot
inceleyin derim, yeni duyuruldu (GPT4 bazlı). YouTube demoları filan.

  • alfired  (20.03.23 19:28:33) 
bing chat bedava değil mi?


  • kandaz3  (20.03.23 19:28:42) 
OpenAI'ın çözümler bitmeyecek. herhangi bir şeye open beta başvurusunda bulunun. birkaç yıla çıkar. ardından bütün uygulamalara erişiyorsunuz. on yıldır CoPilot dışında ücretli yaptıkları bir şey de olmamıştı. Bu arada olunca da deli gibi kullanılmıyor, hepsinin bir alternatifi var. CoPilot'ın opensource muadilleri var. Dall-e'nin de öyle. Chat-GPT çok başka bir şey ama onun da rakipleri çıkacakmış zaten. soruya cevap, plus üyelik alınca erişiminiz olacak (:


  • sparkle kiddle  (20.03.23 19:58:14) 
Free'ye dusme gibi bir sey olmaz, 3'te bile zarar ediyorlardi elektrikten, 4 cok daha guc istiyor.

Isinizi gorecekse bing gpt-4 kullaniyor,.

Cok abartmiyorsaniz bu arada openai playground daha uyguna geliyor kullandikca oduyorsunuz orada.


Hepsi ayni openai'in sundugu hizmetler
  • aguen  (21.03.23 01:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.