[]

HSBC'deki hesap

Bir miktar birikmişim uzun zamandır bunlarda duruyor.
Bu banka satılacaktı, satılmadı, ama küçülmeye gittiler.
Yurtdışında çok büyük banka aslında.
Ne yapsam, başka bankaya mı geçsem?

 
400bin tl’ye kadar olan hesaplar tmsf korumasinda. Olur da banka batarsa 400bin tl tmsf verir.

genel olarak guvenlik acisindan bence pek bir sikintisi yok, ben de bu gelisimde hsbc’den hesap actircam mesela. Ulkeden cekilirlerse de zaten baska banka satin alir, sinirli sayisa lisans var havada kaparlar hemen

Sunduklari urunler, faizler, kullanim kolayligi konusunda sorunlar var sanirim. Degistirsem o yuzden degistirirdim
  • fakyoras  (20.03.23 15:59:09 ~ 16:00:14) 
mevduata devlet garantisi var ama geri ödeme işlemi sancılı ve uzun sürüyor diye biliyorum.


  • vizivozo  (20.03.23 16:13:48) 
10 sene süreyle işlem görmeyen hesaplar TMS'ye devredilir.

'Uzun zamandır' deyince hatırlatayım dedim.
  • Mirket  (20.03.23 16:14:38) 
HSBC ile yaşadığın sorun nedir onu anlayamadım. HSBC türkiye batacak paraların buharlaşacak falan diye mi diyorsun, böyle bir ihtimal yüzde 0'ın altında.

Müşteri temsilcine gidip özel faiz vs iste, en azından hsbc'de hesabın olduğuna değsin, yoksa herhangi bir bankadan farkı yok.
  • roket adam  (20.03.23 16:22:36) 
HSBC Türkiye faaliyetlerini sorunsuz sürdürüyor. Bireysel ve kurumsal bankacılık yapıyorlar. IT altyapılarına son yıllarda ciddi yatırımlar yaptılar yapmaya devam ediyorlar.

Kısacası X veya Y bankasından teknik olarak pek farkı yok. Başka bankada olmak daha işine geliyorsa daha çok faiz veriyorsa, komisyonu düşükse/yoksa vs. tabi ki değerlendirebilirsin.
  • Lethe  (21.03.23 09:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.