[]

Whatsapp sorusu

Selam

Nasıl arayacağımı bilemediğim için buraya sorayım dedim.

Whatsapp'ta mavi tik, son görülme tarzı ne kadar bilgilendirici işaretleme varsa hepsini kapattım, sırf iletişimde çok bağımlılık oluşuyor diye. Fakat mesela bir sevgilim olsa ona şeffaf olmak isterim, onun da bana şeffaf olmasını isterim. Fakat bu şeffaflığı ben anama babama göstermek istemiyorum mesela, 1 kişi için telefonumdaki 700 kişiye birden hesap verebilecek hale gelmek istemiyorum.

Sadece 1 kişinin son görülmeyi, mavi tiki vsyi görebileceği bir ayar var mı? Acaba yardımcı olan çıkar mı...

Ayarlarda "şu kişiler hariç..." gibi bir ayar var onu 699 kişiyi işaretleyerek yaptım, olmadı, sadece mevzubahis kişiyi işaretleyerek yaptım yine olmadı... böyle bir ayar var mı?

 
Yok.

Hem neden kapatıyorsunuz, kapatıyorsanız neden bir kişiye açıyorsunuz? Yıllardır ne kendimde ne çevremde mavi tik yüzünden hesap vermek zorunda kalınan bir olaya şahit olmadım. Bir kere bile. Bence anlam yüklemeyin, herkes yedi yirmi dört telefonla olduğumuzu biliyor ve aynı gün içinde o mesajı okuduğumuzu tahmin edebiliyor zaten. Siz onu kapatınca bir şey olmuyor. Bırakın açık kalsın, yiğidin malı meydanda olur :d Ana babanız, patronunuz sandığınız gibi size hesap soracak değil.
  • ruhen hastayim ben  (20.03.23 15:04:59 ~ 15:05:34) 
Son görülmeyi kişiye özel açabiliyorsunuz, yani kimlerin göreceğini seçebilirsiniz.

Ama mavi tik için bu özellik yok, olsa iyi olur.
  • John Bloor  (20.03.23 15:10:15) 
Sadece o kisiyle grup kurarsaniz gruplarda mavi tik kapatilamiyor. Son gorulme olayini bilmiyorum.


  • lallala  (20.03.23 16:20:37) 
Son goruntuleme ve online'i kisi bazli yapabiliyorsun fakat mavi tik olmuyor. lallala dedigi gibi gruplarda mavi tiki kapatamiyorsun. gruptan konusursaniz aslinda istedigini yapmis oluyorsun.


  • oshamahue  (20.03.23 18:57:24) 
@ruhen hasta

İnsanların hangisinin ne tepki vereceğini kestirmek zor. Üstelik aşırı kontrolcü anne babalar hâlâ var, kardeşler de var. Eskiden kullanmadığım özelliği açıp dikkat çekmek istemiyorum, derdim o. Delikanlılıkla alakası yok yani.
  • muhayyer divan  (21.03.23 04:39:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.