[]

seo işleri

seo konusunda iyi bir firma nasıl seçilir?




 
Firmanın kendi web sitesi veya seo hizmeti verdiği firmalar Google'da aratınca en üst sıralarda çıkıyorsa o firma iyidir.


  • Kaptanmemo  (20.03.23 12:30:56) 
@kaptanmemo'ya ek olarak, aramada normal sıralamaya bakacaksınız tabi en üstte çıkan reklamlara değil.


  • John Bloor  (20.03.23 12:44:00) 
1. sayfa garanti diyenlerden uzak durun.
100.000 siteden backlink alacağız diyenden uzak durun.
Siteyi alakalı alakasız makalelerle doldurup seo yapacak yerden uzak durun.

Valla bu seo işleri çok da randımanlı şeyler değil tecrübelerime göre. Bi dünya para harcayıp bir yerlere getirdiğiniz siteniz ilk güncellemede yok olup gidebilir.

Eğer google reklamlarla birlikte yürütecekseniz bi nebze mantıklı olabilir. (bence).

(site içeriğini temel seo mantığına göre girmeyi bilmiyorsanız, o konuda bir destek alabilirsiniz tabi ki).
  • brkylmz  (20.03.23 15:32:24) 
google'a çalıştığı firmaları yazıp ilk sırada mı diye bakmak doğru sonuç vermeyebilir çünkü firmanın hangi keywordlerde sonuç istediği, hangi alanlarda öne çıkmak istediğini bilemezsiniz.

Ama müşteriler iyi bir referanstır tabii.

İddialı vaatlerden kaçın,
sadece size içerik satmaya çalışan firmalardan kaçın.
Yani öyle komik şeyler görüyorum ki, bir ara koca koca bankalar domatesin faydaları diye blog içerikleri giriyordu.

Seo'da önemli olan çok ziyaretçi almak değil, doğru ziyaretçiyi almak. Bu mantığı anlayan firmalar doğru firmalardır. Atıyorum bir firmayla 1.000.000 hit alırsınız, 1000'i siparişe döner. Öbürü 500.000 hit getirir ama 5000'i siparişe döner, çünkü daha doğru bir kitle getirir.

bir de teknik seoya hakimiyet de önemli.
  • anten  (21.03.23 11:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.