[]

Homepod hk.

almanyaya gelmişken bi homepod alayım dedim.

1. tavsiye eder misiniz? evimde çok sayıda apple ürünü var. apple tv'den diğer ürünlere kadar. + olarak apple homekit uyumlu bir çok akıllı ev ürünüm de var. hem bnların kullanımında hem de hoparlör olarak tavsiye eder misiniz?

2. almışken 2 tane mi alsam? 40 metrekare salonumuz?

3. veya iki tane almak yerine, 1 homepod + 2 homepod mini alsam bunlar da entegre oluyor mu birbirine?

 
ben bir ara çok sitedim almayı, epey de araştırdım.
maalesef 1. nesil homepod'larda bir süre sonra patlama sorunu var ve bundan kaçış yok. homepod pop sound diye aratınca çıkıyor detayı.
homepod mini ise gelişmiş bir bluetooth hoparlör olmaktan ileri gitmiyor. siride türkçe desteği zaten yok, akıllı asistan olarak çok beceriksiz, bana anlamsız geldi almak.
o paraya düzgün kaliteli bir ses sistemi kurmayı ya da soundbar almayı tercih ederim
  • roket adam  (20.03.23 13:22:58) 
bende homepod mini var, 1 yildan fazladir kullaniyorum. coooook sapittigi oldu, gece yarisi nerden geldigini bilmedigim bir sarkiyi caldi, duzgun calismadi. ama sorunu kalmadi gibi su an. ses kalitesinden pek anlamam acikcasi o acidan bir sey diyemem ama reddit'teki elemanlar 2 homepod (mini degil) ile cok mutlu olduklarini soyluyorlar. bende sadece 1 homepod mini var ve nerdeyse sadece apple tv ile kullaniyorum.

son guncellemeyle oda sicakligini ve nem derecesini de gostermeye basladi super oldu. (sensorler bos bos duruyormus icinde) bende termostat filan yok bununla beraber calisacak ama yine de evin sicakligini bilmek guzel (uzaktan bile)

siri turn the tv on/off, how is the weather, play stream sound, pause/play... en cok kullandigim komutlar (her apple urunum var ama smart ev sistemim sifir oldugundan anca bu kadar)

alinir, cok pahali bir urun degil. apple homekit uyumlu cihazlariniz da varsa kesin alinir.
  • supergirl  (20.03.23 21:36:09) 
Sadece şu videoyu izleyerek nokta atışı karar vereceksin;

www.youtube.com

Özetle; 2 adet Homepod 2.
  • mada  (24.03.23 02:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.