[]

su siteler hakkinda bilgisi olan?

istwest yenibosna
fortis kucukcekmece
mahmutbeydeki nef, perola, gul express
atakent soyak aparts

kendi siralamama gore yazdim.
genel olarak katlarda gurultu, oturan kitle, aidata ek paralar istenme durumlari ve elektrigin, suyun gunlerce kesilebilmesi (bu son iki durumu haberlerde cok gordum esenyurttaki sitelerde)

bir de hatay ronesans faciasi sonrasi aklima takilan en onemli sey depreme dayanikli midir bunlar?

tesekkurler herkese simdiden

 
atakent için;

menekşe deresi yatağındaki yapılar haricinde diğer yerlerde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

menekşe deresi yatağındaki yapılarda da aslında bir problem olmayacaktır. ama malum dere yatağı. çünkü bunlar tekil müteahhit işi yapılar değil, kurumsal olarak zemin etütleriyle her türlü mühendislik çalışmalarıyla denetlenerek yapılmış kurumsal yapılar.

Soyak Olympiakentte ikamet eden biri olarak depremden bir sonraki hafta detaylı bir açıklama yapıldı. Hangi blokların temelinde fore kazık kullanıldığına kadar bilgilendirildi. Atakentte binaların %95'i radye temek + tünel kalıp.
  • calmdown  (20.03.23 11:01:52) 
@calm down, menekşe deresi dediginiz yer bu maramrayın uzantısının oldugu yer midir? tam olarak neresi?

@kittie, atakent soyak aparts buy diğerlerine göre oldukça içeride kalmıyor mu?

yeni bosna ile soyak arasında çok fark var mesafe olarak, işini çok etkilemeyecek mi?
  • liberal  (20.03.23 11:56:09) 
Istwest'te 1 sene civari ofis olarak takildik. Bir sorun yasamadik. Akma kokma, kesinti vs yoktu. Duzgun cafeler, yemek yerleri vardi ama niyeyse bana cok tenha ve issiz gelmisti. Ruhu yok gibiydi. Bilemedim.


  • brkylmz  (20.03.23 12:19:21) 
liberal: ulasim sorun degil.
mevcut kiralarla bi yere varamiyorum. artik her semt, her tur apartman ayni fiyat istiyor asagi yukari. bari temiz bi katim olsun kafasiyla ilerliyorum. ulkenin geldigi nokta bu cunku. eskidendi o ulasima dikkat etmek.. en azindan benim icin durum bu

  • Kittie  (20.03.23 12:58:15) 
@liberal görsel ile gösteriyorum. www.hizliresim.com kırmızı ile çizdiğim yer dere. sağı ve solunda yükseltiler direkt başlıyor. yükselti başlayan yerler alüvyon etkisinden uzaktır. ve bu arada evet, marmarayın uzantısı olarak düşünebilirsin. şu an marmaray havalimanı uzatması bu dere doğrultusunda yapılıyor.


  • calmdown  (20.03.23 13:01:09) 
@calmdown teşekkür ederim,


  • liberal  (20.03.23 13:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.