[]

saç düzleştirici tavsiyesi

hanım istiyor ne zamandır. dalgalı saçları elektriklendirip süpürgeye çevirmeden hızlı ve güzel şekilde saçı düzleştiren bir düzleştirici önerebilir misiniz?

bütçe maksimum 1000-1500 civarı. yani dyson falan önermezseniz sevinirim.


 
rowenta


  • ala09  (20.03.23 10:56:26) 
tr.remington-europe.com
www.trendyol.com
Bende bundan var, Hagrid saçlarımda çok başarılı sonuç veriyor.
  • kobuzchu kiz  (20.03.23 11:01:32) 
iyi bir fon makinesi is goruyor bilginiz olsun. ben de almaya diye gittim. baktim fiyatlar 2000 kusur. biraz arastirayim dedim. ve isin sirrinin firca oldugunu anladim. iyi bi fon makinesi arti uygun firca cok kolay hallediyormus isi. yillarca yanlis firca kullanmisim. bi de kendimi beceriksiz saniyordum ustune.
metal uclu, isidam hemen egilip bukulmeyecek kaliteli bir fon fircasi almasi lazim.

  • Kittie  (20.03.23 13:18:43) 
@kittie: iyi bir fön makinesi var, kuaförlerin kullandığından. çeşit çeşit fırça da var.

ama iyi bir fön makinesi + fırça demek, gel şu saçıma bi fön çek demek. hayır başüstüne çekeyim de beceremiyorum, iyice pırasa gibi oluyor ben yapınca.
  • kibritsuyu  (20.03.23 14:22:44) 
remington en çok önerileni ama hemen her modelini incelemişimdir hepsinden şikayet eden vardı. ben de relux markasına yöneldim yorumlara guvenerek aldım ve cok memnunum şimdilik. 6700 modelini aldım benimki ince plakalı bir de geniş plakalı bir modeli var ve yorumları daha fazlaydı ona bakmanızı öneririm. fakat şunu da ekleyeyim benim saçlarım aslında düz ama elektriklenen bir saç. dalgalı saç için uygunluğunu bilemiyorum.


  • anna sun  (20.03.23 17:03:32) 
Fönsan


  • gadlemler  (25.03.23 23:52:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.