[]

Ev tipi hava temizleyici ise yarıyor mu?

Bosch hava temizleyici aldım odaya, ozondur iyonizerdir vs özellikleri yok. Normal birkaç filtresi var. Calisiyor gayet güzel gibi ama acaba bu psikolojik mi bilmiyorum. Sağlığa olumlu etkisi var mıdır kullananlar var mı?




 
Toz polen ve gaz temizliyor bu aletler. İhtiyacını buna göre belirleyebilirsin. İşe yarıyor evet ama ihtiyacın var mı ona karar vermen önemli


  • hasmetizm 2046  (20.03.23 10:37:34) 
olumlu etkisi var. aslinda tipik hava temizleyicileri gayet basit aletler ama bazen cok ise yariyor. bizim bebelerin uykularina cok guzel etki etti mesela. daha rahat uyuyorlar. zaten haftada bir filtreyi temizlerken ne kadar toz tuttugunu goruyorsunuz ki bu sadece gorunur olan. bizimkinde activated carbon filtresi de vardi kokulari gayet guzel elimine ediyor. o konudaki rahatsizligimiza da faydasi oldu. ama diger antibakteriyel anti-virus ionize kisimlari olan bir tane denemedik. kiyas yapamayacagim.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (20.03.23 10:47:17) 
@hasmetizm bir haftada temizlediği toz bir halıyı1 dakika supurdukten sonra çıkan toz kadar olduğu için acaba çok etkili mi diye düşündüm. Masa üstleri vs aynı şekilde toz tutmaya devam ediyor çünkü.

@gel bahsettiğiniz ozon iyonizer ışın vs zararlı diye okudum birkaç yerde özellikle bunlar olmayanı aldım. Benim odada pek toz olmuyor demek ki çok tutmadığına göre ama etkisi varsa kalsın çalışsın arada. Geri verecektim vaz geçtim
  • havadakarada  (20.03.23 10:55:38) 
odaya gore degisebilir. yatak odasini hanim surekli supurdugu icin ordaki hic toz tutmuyor. ama psikolojik degilse mesela kapali oldugunda da hanim uyuyamiyor. ona gore havayi daha lezzetli bir hale getiriyormus boyle cillop gibi crisp keskin. ama bunun disinda zaten hepa filtreleri oldugundan gozle gorulmeyen mikrotozlari topluyorlar ozellik olarak. asya ulkelerinde bunlar onemli detaylar. her evde var nerdeyse. asya ulkelerindeki insanlarin pandemi oncesi maske takmalari da bundan kaynakli zaten.


  • gel gel sarisinim sag yap gel  (20.03.23 11:07:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.