[]

2019'u kaybetmenin akp'ye etkileri neler oldu?

psikolojik olarak sormuyorum, neler kaybettiler neler oldu? en büyük para kaynaklarından bazıları gitti. tarikat ve derneklere artık para aktarılmıyor. başka?

benim en çok dikkatimi çeken artık istanbul ve ankara'da boy boy tayyip ve akp fotoları olmaması.

özellikle 14 mayıs 2023'ü etkileyecek olan şeyleri merak edip soruyorum

 
belediyeler aracılığı ile halka dokunamıyorlar.


  • calmdown  (19.03.23 20:46:41) 
Çok bir kayiplari olmadi zira olsaydi imamoglu ile bu kadar ugrasamazlardi.

Yargi, denetim mekanizmalari ve bürokrasi hâlâ akepenin elinde. Seçimi kaybetseler dahi ülkeden temizlenmeleri olanaksiz.
  • Yourcousinmarvinberry  (19.03.23 21:03:04) 
bana da bir şey kaybetmiş gibi gelmiyorlar. milletin hala ödü kopuyor silivri soğuk diye. ne zaman tayyip gider bakanlıklar değişir o zaman kaybederler düzen değişmeye başlar zannımca.


  • sanemz  (19.03.23 21:11:33) 
onlar yapamaz yönetemez, sosyal yardımları kesecekler vs gibi bir çok kara propagandayı silmesi

bir diğeri akp yenilmez erdoğan bırakmaz efsanesinin sonu.
  • anon1m  (20.03.23 03:20:30) 
çamlıca tepesine gidiyorsun, tamamen akp dizaynı ama ekran ibb imamoğlu var. böyle stratejik reklam bölgelerini kaybettiler.


  • mikahakkinen  (20.03.23 09:17:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.