[]

ankara'da ev almak - golbasi mi sehir merkezi mi

sehir merkezinde yasanabilecek bahceli, ayranci, kavaklidere, gop gibi yerlerde yeni evler 3.5-4 milyon civari gibi. bunun yerine ayni sartlarda evler golbasi'nda 1.5'a bulunabiliyor. cok ustunkoru baktim sari siteden detayli girmedim.

zaten konya yolundan sak diye baglaniyorsun merkezi yerlere. hem gol de var, dogasi guzel. oyleyse golbasi'ndan ev alip 2 milyon kurtarmak daha mantikli degil mi?


 
GOP, Ayrancı vb. ile kıyasladığınız için söylüyorum, insanları aynı demografide değil. Tamamen tercih meselesi. Gölbaşı'ndan müstakil veya site içi ev alınır. Ama sıradan bir apartmandan bence alınmaz.


  • malheiros  (19.03.23 09:03:45 ~ 11:22:20) 
gölbaşı'nda o fiyata alabileceğin evler "doğası güzel, göl de var" diyebileceğin evler değil. oralarda göl yok, doğa yok. keçiören'den farkı yok. o fiyata bulacağın evleri merkezdeki keçiören veya benzer bir semtte de bulabilirsin.

toplu taşıma zayıf. keçiören dedik mesela. metro var, heR semtine ayrı ayrı otobüsü dolmuşu var.

gölbaşı'nın bir tane otobüsü, bir tane dolmuşu var. baştan sona dilenci vapuru gibi dolaşa dolaşa gidiyor. o da her yere uğruyor mu bilmiyorum. araba yoksa gölbaşı gidiş geliş zor iş. sadece okul/işyeri de gölbaşı tarafındaysa öneririm.
  • kibritsuyu  (19.03.23 10:40:32 ~ 12:27:09) 
@kibrit; evin manzarali olmasini beklemiyorum. dogasi guzel dedigim yuruyerek 5-10 dakikada gole inebilecegin bir suru yeni ev var.

yalniz toplu tasima sikintiymis. burada universiteler yok muydu coluk cocuk nasil gelip gidiyor ki buraya.

bir de ben cok gitmedim mogan golune. etraftaki yuruyus yolu, parkur falan nasil? sazlikli gol mu yoksa seyirlik mi?
  • antikadimag  (19.03.23 11:17:37) 
eryaman ve gölbaşı dışında şuan iyi bir alternatif yok.Batıkent çakırlar bölgesi var birde


  • smokee  (19.03.23 11:28:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.