[]

sıfır arabayı sürtmek?

uykunuzu kaçırır mı?

sedan araçla tam girilen park yerine 0 suv u zorla park etmeye çalışırken sağ arka çamurlukta bulunan dodiği sürterek girdiniz diyelim.

karanlıkta hasar tespiti de yapamadınız haliyle.

kaçtı mı yani uykunuz?

rahat uyumak için aracı çıkarıp hasar tespiti yapıp yeniden aynı yere sokmak suretiyle rahat uyur musunuz yoksa plastik zaten birşey olmaz diyerek kafaya takmaz mısınız?

ha diyelim gitti dodik ne yapardınız?

bakın ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.

 
olan olmuş der geçerim. üzülürdüm ama fazla takmazdım. yaptırır geçerdim. allah ağır kazadan korusun.
araba çizilir hasar görür.

  • jelly bear  (18.03.23 23:41:56) 
plastik zaten yarın gündüz gözüyle bakarım der uyurum


  • freebird5406_2  (18.03.23 23:44:24) 
moral baya bozulurdu da uykum kaçmazdı. zaten bahsettiğin kısımda da olur öyle şeyler. ciddi bir problem değil


  • paintov  (18.03.23 23:45:35) 
yeni suv'la beton saksıyı görmedim, parktan çıkarken beton saksıyı devirince haberim oldu. bi canım sıkıldı 2-3 dakika, sonra da amaan dedim. napalım be abi. geçmiş olsun. bakarsınız sonra ne var ne yok.


  • wct3 org  (19.03.23 00:04:30) 
mala psikolojimi bozacak kadar değer vermiyorum. araba dediğin şey sokakta duran ve sokakta gezmesi için üretilmiş bir şey. tabii ki çizilecek eskiyecek vs vs.


  • roket adam  (19.03.23 00:17:48) 
kafam orada takılı kalmasın diye flash ile falan bakıyorum ben. illa ki canım sıkılırdı ama yapacak bir şey yok, plastik aksam diyerek kendimi rahatlatırdım.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (19.03.23 00:24:48) 
Park yerinden çıkarken normalde indirmem gereken şu kilitli direkler oluyor ya o açık halde geri geri geldim ve arabanın sağ alt kısmını vurdum daha alalı birkaç ay olmuştu.

O an çok üzüldüm, sonra biraz teselli ettim kendimi ama her gördüğümde ne malım diye kendime kızdım. Hala da yaptırmadım öyle duruyor.

Çok daha kötü bir kaza olacağına bunlar olsun boşver sıkma canını.
  • chicha_v2  (19.03.23 01:08:47) 
Şöyle söyleyeyim, tamponu düşürsem bile yine takmam. Napayım anasını satayım parası neyse verir yaptırırım der geçerim. Sıfır olması da çok umrumda olmaz çünkü eninde sonunda o arabanın bir yerlerine bir şey olacak zaten bundan kaçış yok.


  • gallienus  (19.03.23 01:17:38) 
Tabi sevinmem de üzülmem de. Yani mala bu kadarcık bir zarar geldiğinde -ki zarar görmemiş olma ihtimali de var- ağlayacak gibi hissediyorsam, uykularım kaçıyorsa acaba o mala sahip olacak bir ayarda mıyım diye düşünürüm açıkçası.


  • denizgonen  (19.03.23 07:35:02) 
Üzülürüm bakarım mutlaka sonra gider uyurum


  • basond  (19.03.23 10:51:17) 
İnsanların arabaları depremde enkaz altında kalıyor. Bakış açınızı bu şekilde genişletmenizi tavsiye ederim.


  • Cekcekli  (19.03.23 10:51:32) 
Gecen aykı deprem felaketinden sonra mala gelen hiç bir seye uzulmuyorum.İnsanların tüm hayatı 15 saniyede nasıl degişti gördük.Arabanın çizilmesine takmak biraz lüks kalıyor bu dünyada


  • turkuaz  (19.03.23 11:42:18) 
gs'ın galibiyet serisi gibi düşün illa ki patlayacaktı
kafan daha rahat sürersin
kusursuz araba daha çok yorar
  • bir soru sorcam  (19.03.23 12:15:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.