[]

Ara muslugu sokemiyorum

Bataryayi degistirmisken ara musluklari da degistireyim dedim ama asla oynamiyorlar.

Tam soyle bi model var:
online-vitra.mncdn.com

Tek farki 180 derece donuk duruyor. Alanim da o kadar dar ki sastim kaldim. Onerisi olan?

 
klozeti sökmek çok zor bir iş değil. onu deneyebilirsiniz. ama klozeti kırarsanız baya masraf çıkar. alanın fotosunu atsanız belki daha çok yardımcı olunabilr.


  • tukenmez adam  (18.03.23 00:14:11) 
Ara musluğu neden değiştiriyorsun? Bozuk değilse gereksiz bir işlem, zırt pırt açıp kapanan bir şey olmadığı için bozulması imkansıza yakın.


  • John Bloor  (18.03.23 11:31:17) 
paslanmıştır, kireç tutmuştur çalışıyorsa kafana takma

sökerken zorlarsan geçtiği dişlileri de aşındırırsın bu sefer duvardaki parçayı değiştirmek gerekir daha fazla problem
  • bir soru sorcam  (18.03.23 11:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.