[]

Duduklude pismis parcalanmis kuzu incikle ne yapilir?

Selam,

Kuzu kol alirken incik kismini kemik testeresinde kucuk kucuk kestirmistim. Gecen gun buzluktan tavuk baget cikarayim derken onu cikarip cozdurunce duduklude pisirip tekrar buzluga kaldirmistim, bu sabah aklimda bir plan olmadan buzluktan cikarttim.

etli kuru fasulye vs gibi bir sey yapmak istemiyorum, bu eti nasil yemek en mantiklisi olur? Su anda tuzu karabiberi de yok. İsitayim tuz karabiber atayim desem nasil isitilacagini da bilemedim

 
Pilava kaytin pişerken, olur öyle gibi geldi


  • kisa  (17.03.23 19:44:30) 
Çakma birria taco yapılabilir


  • glamdr1ng  (17.03.23 20:05:32) 
ekmeğin arasına koy koy ye. soğan kır yanına da.


  • sanemz  (17.03.23 20:12:31) 
Etleri didin, yag durumuna gore isterseniz bir tereyaginda cevirin ama muhtemelen gerek yok, altina guzel bir bulgur pilavi yapin, frigli olursa harika olur. Ustune didilmis etleri koyup servis edin. Davet masasina bileyakisir. Tandir gibi dusunun yani etinizi.


  • balpolen  (17.03.23 23:40:27) 
Tereyağında biraz lezzetlendirdikten sonra tavada; hardal, bal, ince doğranmış kornişon turşu, dereotu ile harmanlayıp içine tavada önlü arkalı izlediğim bir soğan dilimi ile birleştirirek güzel bir sandviç yapardım.


  • lüzumsuz adam  (18.03.23 18:00:47) 
walla ne yaparsan yap ayır gelmez o etten
en ideali 1-2 gün önce kesilmiş soğukta dinlenmiş eti aynı gün biterecek kadar pişirip yemek
en az besin kaybı olur
  • bir soru sorcam  (18.03.23 20:52:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.