[]

Kötü durumdayım napıcam bilmiyorum (depresyon içerir)

Merhaba. Zaten bir antidepresan kullanıyorum 1 2 hafta kadar önce de düşük dozlu yeni bir antidepresan verdi doktorum. Artık bu yeni ilaçtan mı başka bi şeyden mi bilmiyorum ama çok kötü hissediyorum. bu kadar büyük bi şeyi de burda tek paragrafla anlatması zor ama pek fazla ağlamayan biriyim, biri ölmüş gibi ağlıyorum. oturdum bir sürü şey yazdım günlüğüme. anlamaya çalıştım. şimdi sanki daha da az şey biliyorum. heralde kimlik krizi gibi bi şey bu sanki kimse beni tanımıyormuş gibi hissediyorum. buradan nasıl çıkacağımı bilmiyorum. doktorumu zaten arayacağım uygun bi zamanda evdekiler duyup endişelensin istemiyorum ama ilaçla ilgisi yok derse bir yardımı olacağını sanmam. her zamanki gibi yapmam gereken şeyler de var. biraz içimi dökmek için yazıyorum tavsiyelere açığım ama lütfen spor yap demeyin öyle bir şey değil. uyuyup 15 yıl sonra uyanmışsınız gibi düşünün öyle bir şok yaşıyorum. kendime zarar verme gibi bir düşüncem olmadığını da ekleyeyim. benzer bi şey yaşamış olan tecrübesini yazarsa iyi olur.




 
yeni ilacınızdan olabilir yan etkilerine bir bakın. daha önce de yaşadığınız bir şey mi yoksa ilk defa mı geliyor böyle bir atak? + yakınınızda ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var mı?


  • anna sun  (17.03.23 22:16:52) 
Öncelikle sakin olun. Size nostaljik ve konfor alanınızda hissettirecek şeyler yapın sakinlesene dek. Eskiden oynadığınız bir bilgisayar oyunu, severek izlediğiniz bir programın bir bölümü, güzel anilarinizin olduğu bir kafe, bar, restoran, size güzel günlerinizi hatırlatan yiyecekler. Bunları bir deneyip sakinleşin önce, bundan sonra bir düşünün, durum tespiti yapın. Yazmaya baslamissiniz bu güzel bir şey, devam ettirin.


  • sanguine  (17.03.23 22:48:30) 
Kadıköydeysen buyur gel. Çok kötüysen erenköy ruh sinir'e bizzat eşlik ederim. Olabilir ilaçtır yan etkidir bir şeydir. Hayat bu.


  • denizgonen  (17.03.23 22:49:11) 
bu tür hastalıklarda şahit olduğum şey uykunun ilaç kadar iyi gelmesi. ne yapın edin gece uykunuzu alın. dua mı edersiniz meditasyon mu yaparsınız bilmem ama uykuya dalın. bu şekilde yakınım ilacı bile bıraktı hatta ilacı bırakmaya doğru uyuyamadı uyku ilacıyla uyudu ama hedefi ilaçsız uyku çekmekti ve şimdi şikayeti yok. en kaliteli uykunun 10 ile 5 arası olduğu söyleniyor. uyumak için düşünce izleme yönetimi yapan da var.


  • sanemz  (17.03.23 23:26:35) 
@anna sun @sanguine @denizgonen @sanemz çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. şimdi daha iyiyim bugün dışarı çıkıcam arkadaşımla da buluşucam. hastaneye gitmeyi ben de düşündüm önümüzdeki hafta böyle olursa bu fikri de değerlendiricem. yan etkilerde böyle bir şey yazmıyor. ilk defa böyle bu yoğunlukta bi şey yaşadım.


  • curious mind  (18.03.23 12:13:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.