[]

gs store, fenerium vs

BJK ve TS de dahil olmak üzere ülkemizde takım aidiyeti futbol sevgisi dünyanın en iyilerinden olduğu halde bu mağazalardan pek alışveriş yapılmamasının sebebi ne olabilir. benim gördüğüm 100 liralık ürüne 300 tl fiyat yazmaları(takıma katkı olsun diye tabi) ama ekonomimiz kötü olduğu için de bu yapılmıyor.

peki şöyle bir ihtimal var mıdır? herhangi bir sosyal ortamda ya da trafikte vs gs li birinin fb li bir insan gördüğünde yaşayacağı antipati, kendi takım taraftarını gördüğünde yaşayacağı sempatiden daha mı büyük oluyor da insanlar taraftarlığı açıkça sergilemiyor acaba?

takımlar için birbirini bıçaklayan insanların olduğu ülkede büyükşehirlerde sokakta binlerce insan görmemize rağmen fg gs bjk montlu, çantalı, sweatshirt lü, polarlı insanı neredeyse hiç görmüyorum ya da çok çok az, üstelik yurtdışına çıkıldığında da reklam olur?

 
türkiyede futbol tamamen avam takımının eğlencesi oldu epeydir, aklı başında hiç kimsenin futbol takip ettiğini görmüyorum sektörde, çalıştığım yerlerde vs. dolayısıyla hiç kimse toplumun en alt kesiminin kendini tanımladığı bir tanımla ortalıkta dolaşmak istemiyor.

malum avam takımının da bütçesi yetmiyor, ona para vereceğime gidip 2 şişe kırmızı tuborg, tiner alıyor bali alırım diyor.
  • roket adam  (17.03.23 16:50:43 ~ 16:51:16) 
Beşiktaş için konuşursam, fiyat yüksekliğine karşı düşük kalite ve kötü tasarımlar


  • freebird5406_2  (17.03.23 16:52:29) 
Galatasaray için konuşursam 400 tl'ye forma aldım. Bence f/p.

Güzel ürünler çıkıyor, çok mükemmel de tasarımlar var ama kaliteden emin olamıyorsun. Ve mağazacılıkta fazla ürün fazla gap demek. anlayabiliyorum bu fazla seçenek ve fiyat skalası olmamasını. ayrıca isteyen bir şekilde alıyor.

ben mesela, bir arkadaşım almanya'dan bayern bardağı getirtmiş. doğum günümde hediye etti. istediğin zaman sınır yok özetle.
  • baldan kaymak  (17.03.23 16:54:38 ~ 16:54:51) 
cok pahali + twitter.com


  • freedonia  (17.03.23 17:35:02) 
2010'larda çok fazlaydı takım ürünleri ile gezen. şu anda gerçekten azaldı. bence maddi durumlarla ilgili. ayrıca evet ülkede hoşgörü iyice azaldığı için çok güzel taraftar ürünlerim olmasına ragmen giymiyorum. stada maça giderken giyerim sadece özel aracımla.


  • xrated  (17.03.23 17:49:37 ~ 17:51:39) 
  • late viper  (17.03.23 20:09:45) 
Fenerbahçe için konuşuyorum
Bok gibi formalar yapıyorlar. Tasarım olarak facia. Parayla alınacak şeyler değil. Havlu aldım zorlu tekstil malı, hem koku yapıyor hem tüy döküyor.
Benim parama değecek şeyler ürettikleri zaman alırım tabiki.
  • etna  (17.03.23 20:55:48) 
400 tl formanın ne özelliği var da f/p oluyormuş:)


  • nothing in my way  (17.03.23 21:04:37) 
@2 avam tayfa, en alt tabaka futbolu takip ediyor artık demiş. Çalıştığım şirketin cirosunu görsen dudağın uçuklar. Müdürlerim, şeflerim bir çoğu hasta taraftar. Günübirlik trabzona maç izlemeye gideni de var, 20 yıllık Galatasaray kombinelisi de. Patron zaten bir takımın sahibi. Aynen kardeşim bilet fiyatları senin beyaz yaka maaşından fazla olan futbolu toplumun en alt tabakası takip ediyor. Almanlar, ispanyollar hep avam insanlar zaten


  • birmilyonunvarmi  (17.03.23 22:24:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.