[]

araba camına film çektirmek

Bunu hiç yaptırmadım ama trafikte çoğu arabanın camlarının koyu, filmli olduğunu görünce aklıma geldi. Hem yazın güneş sıcağını biraz kırar diye düşünüyorum.
Hem de diğer türlü çok açık ayna gibi benim camlar herkes sana bakıyormuş gibi oluyor, rhatsızlık hissi.
Yaptırmayan bir ben mi kaldım acaba çok mantıklı değil mi yoksa bir sakıncası dezavantajı var mıdır.

kaç numara yaptırmak iyi olur?

 
karanlikta goremiyorum gibi oluyo aynalari. cami actigim oluyor. ama alisilir icerinin gozukmemesi hosuma gidiyor


  • ala09  (17.03.23 13:54:12) 
ön camlara bir ton açık yaptır.


  • 1917  (17.03.23 14:23:41) 
gece sıkıntı oluyor .


  • deepex  (17.03.23 14:33:19) 
bütün araclarıma film çektirdim, filmsiz yazın düşünmek istemiyorum.
ön yanlara daha açık renk film çektirmek gerekiyor.

en son bulduğum ideal kombinasyon llumar marka için;
ön yan camlar : atr 35
arka ve arka yan camlar : atr20
cam tavan : atr35 veya atr50
ön cam : air 80

gözler iyi değilse ön yan camlar için atr50 de olabilir.
  • nuisance  (17.03.23 14:57:01 ~ 14:59:44) 
güneşi engelliyor şart bence.
2 numara iyidir. en açığın bir koyusu yani.
ön cama da şeffaf takıyorlar güneşi engelleyen.
  • jelly bear  (17.03.23 15:43:48) 
film iyidir yazın klima tasarrufu sağlar, direk güneş ışığında pişmeinizi önler. arkalar koyu, ön yanlar onun yarısı, ön cam' a en açık şeklinde yaptırabilirsin, ama sakın ucuza kaçma, hem fimler çok adi oluyor pis pis kokuyor, hem de yapan adam işi bilmezse arka camın rezistansını felan kesiyor, başka mallıklar yapıyor, iyi bilen bir yere yaptır, önleri çok koyu yaparsan yansıma yapar rahatsız eder.


  • ravenudon  (17.03.23 15:51:00) 
önce cama en en en en incesini çektir. sadece güneş koruyuculuğu olsun. polis ne kadar ince olursa olsun ön camda filmi gördüğü an söker haberin olsun.


  • false pretension  (17.03.23 15:58:46) 
arabayı alırken bana bayiden ister misiniz demişlerdi. yanlış hatırlamıyorsam ön taraf 1,5 arkalar 2 olarak takılmıştı. hiç detay bilmiyorum sadece dereceler kalmış aklımda. ama güzel gerçekten. filmsiz arabaya binince farkı anlıyosun. ben arkadaşımın arabasına bindiğimde sanki arabanın içinde ışık patlıyo gibi olmuştu.


  • chanandler bong  (18.03.23 02:53:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.