[]

new yorkta beş minare nasıl yapılmış o yılda

2010 yapımı film. ben yeni seyrettim. 2015te darbe girişimi olmuştu. öncesinde böyle illegal şeyleri biliyor muydu herkes yani devletin terörist diyebileceği hatta abdnin.

filmdeki şeyler gerçek değil tabi de yine de çok yakın şeyler.

mahsun bir de nasıl toplayabilmiş o kadar oyuncuyu ve şarkıcı mustafa sandal gibi. şaşırtıcı değil mi.

filmde o adam yani hacı fetö mü bilmiyorum ama en azından ona benziyor. şu an ama bildiğim kadarıyla aranması yok kırmızı bülteni yok. darbe yapma teşebbüsü kanıtlanmadı diye mi?

enes kanter var basketbolcu ve habire abd senatörlerle foto vs paylaşıyor. abd niye fetöye böyle destek veriyor gözüküyor.

 
filmi izlemedim ama fetönün ne mal olduğu taa 80'lerden beri sürekli dile getirilmiş. henüz akp ile tam olarak ayrışmamış olsalar da 2010 sürtüşmelerin yaşandığı, kapanışa yakın bir tarih zaten.

ayrıca fethullah gülen kırmızı bültenle aranıyor
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (17.03.23 11:39:28) 
Senaryodaki Hacı'nın fetö ile alakası yok bence, ne mesleği ne yaşamı ne hikayesi hiç bir şey uyuşmuyor, çok alakasız.

Geleneksel kan davasının farklı bir şekilde senaryolaşmış hali.

Senaryo çok kötü değil, çekim ekip iyi, görüntü yönetmeni iyi, yönetmen acemi desek de öncesinde kendini kanıtlamış. E para da var, toplayamayacağın ekip yok yani bu durumda.

Mustafa Sandal'la zaten arası çok iyi yanlışım yoksa, ayrıca bu filmi boşverin, ilk çektiği filmdeki oyuncu kadrosuna bakın asıl.

Hiç yönetmenlik deneyimi yokken o ekibi nasıl ikna etti onu tartışalım aslında.
  • John Bloor  (17.03.23 11:46:43) 
@kanatlı kontun müşfik öpücüğü

Amerika da bulunup neden bize iade edilmiyor?
  • beraesad  (17.03.23 12:05:02) 
kırmızı bülten değil kırmızı listeymiş pardon. biz kendi kendimize arıyormuşuz yani. abd’nin bize bir suçluyu, hele de kendi aktörü fetoyu iade edeceğine inanmıyorum gerçi. kırmızı bülten o yüzden yok sanırım.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (17.03.23 12:54:03) 
amerikada yaşayan din adamı deyince akla fetö geliyor ama filmin çok bir alakası yok. ama o dönem popüler olan liberal bakış açısıyla islam dini sizin bildiğiniz gibi değil aslında çok iyiler hoşgörülüler gibi makyajlama çalışmaları var.


  • paintov  (17.03.23 23:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.