[]

Keenetic modem başka modemle mesh olur mu?

Merhaba,

Daha önce millenicom kullanıyordum ana modemim keeneticti ve başka bir keenetic modemle de mesh yapmıştım internet hızı dışında hayatım çok kolaydı. Geçişleri sorunsuz hızlı ve otomatik yapıyordu bundan yana hiç sorun yaşamadım. Ama internet hızım düşüktü oturduğum bölgeye de kablonet gelince fibere geçiş yaptım. Ama onların modem farklı olduğu için kendi modemimi kullanamadım. Elimdekileri video izleye izleye router olarak ayarladım ama oldukça sorunlu oldu internet son derece tutarsız.

Neyse çok uzattım, keenetic modemler farklı marka modemin ana modem olduğu senaryoda mesh olarak kuruluyor mu? İnternette arattım ama bilgi edinemedim.

Teşekkürler

 
superonline kullanıyorum. ZTE ana modemim. Access point olarak Mercusys kullanıyorum. LAN üzerinden interneti kesintisiz dağatabiliyorum. Aynı şeyi Wifi üzerinden de yapabiliyorum ama bağlantıda kayıp oluyor.

Muhtemelen size verilen modemle de keenetic modemi access point olarak kullanabilmeniz lazım. keenetic modemin modeli nedir?
  • false pretension  (17.03.23 01:31:56 ~ 01:33:16) 
@false pretension dönüş için teşekkürler. Bende oluyorsa da konuya vakıf olmadığım için anlamamış olabilirim. Modelin bilgilerinde de access point yazıyor ama o işe yaradığını bilmiyordum. Daha önce mesh kurarken de müşteri hizmetleri uzaktan bağlanıp yapmıştı ama şu an çalışma saatlerim dolayısıyla onların çalışma saatleri içinde evde olamıyorum destek alamadım. Ana modem olarak kullandığım hero dsl ac1300 diye bir model. Diğerini de alan genişletici olarak kullanıyordum modeli omni 300.


  • Nature Works  (17.03.23 01:50:55) 
Bunların çok aktif kendi telegram toplulukları var. Bence sorunuzun yanıtını en iyi burdan alabilirsiniz.
t.me

  • limonlu eksi  (17.03.23 07:37:10) 
@limonlu eksi çok teşekkürler hocam. İnanılmaz faydalı bir grupmuş, size de gruptaki arkadaşlara da ayrıca teşekkürler.


  • Nature Works  (17.03.23 22:16:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.