[]

bu adamlar nasıl zengin oluyor?

www.instagram.com

şu çocuk nasıl bu kadar para kazanmış? görüyorsunuzdur bu insanları. youtube reklamlarında çıkar ve "laptop'ımla nasıl 500 bin dolar kazandım, dünya'nın her yerinden çalışıp zengin olun" gibi hayal satıyorlar.

gerçekten dropshipping yaparak mı bu paraları kazanıyor, eğitimlerini satarak mı yoksa başka bir şey mi?

hayal satıyorlar bence o ayrı ama bir şekilde eleman baya para kazanmış. nasıl kazanmıştır bu paraları? bahsettikleri gibi olduğunu pek sanmıyorum.

 
Dropshipping yaparak zengin olduğunu iddia eden, lüks arabalarla falan takılan herkesin sana satmaya çalıştığı şey "bu eğitimi al, zengin olacaksın" oluyor. Bu eleman da onlardan biri. Güzel bir karakter uydurmuş, oyununu oynuyor işte. Gülerek izliyorum ben de. Ekim kaya da böyledi bir aralar sonra kayboldu gitti. En son amerikada "eğitim satarak nasıl zengin olunur" diye başkalarından para almaya devam ediyordu.


  • roket adam  (16.03.23 19:02:33) 
bu adamla 7-8 ay önce twitterda baya dalga geçildi, tabi ki göründüğü gibi biri değil, bir de alengirli işleri vardı ararsan bulursun anahtar kelime onlyfayans*

*kelime oyunu
  • freebird5406_2  (16.03.23 19:07:02) 
alayı dolandırıcı. kerizlere eğitim bilmem ne satıp parayı vuruyorlar.


  • Erestor  (16.03.23 19:09:14) 
seneler onceki eski oda arkadasim, otoparkta degnekcilik yaparak boyle takiliyordu. Altinda cayenne vardi ama benzin alacak parasi yoktu, sigortasini 1 ay oduyordu sigorta kagidi almak icin sonra 11 ay sigortasiz geziyordu. En pahali yerlerde takilir, en pahali ickileri icerdi ama evde kuru ekmek yerdi. Ustu basi hep markaydi, ama giyecek donu yoktu. Les gibi bir muhitte kaliyorduk, aylik kiramiz $600'di, onu da zor oduyorduk.

Bunlari zencilerden ogreniyor bizim hanzolar, zenciler oldugundan cok daha zengin gorunme konusunda ihtisas yapmis tiplerdir. Ama ici bo$ iste.

Bu kekoda kendini bir sanayicinin oglu gibi gostyerip, takipci kasip oradan yirtmaya calisiyor herhalde. Cakma dolandirici, yolda onunu kesip hesap sorsan altini islatir...
  • cooperr  (16.03.23 19:36:52) 
Dropshipping ile bu paraları kazanmak mümkün değil. O yüzden bir süre sonra keriz silkelemek için eğitim satmaya yöneliyorlar. Ekim kaya eğitimlerden sağlam gelir elde ettiği ve her ay dropshipping ekibindeki onlarca elemanın kazançlarının yarısından fazlasını kestiği halde giderayak milletin hesabındaki 100-200 doları bile çarpmış bir adam. Çoğu dolandırıcı yani.


  • juliette  (16.03.23 19:44:24) 
linke tıklamadan batu z çıkacak dedim ve çıktı. bu çocuğu geçenler afişe etmişlerdi. çektiği resimler, kullandığı arabalar uçakların hepsi kiralık.


  • false pretension  (16.03.23 19:57:35) 
Bu tarz tiplerden tek tanıdığım bu eleman (bunun da adını bilmiyodum), birkaç ay önce twitterda her şeyini ifşa edip dalga geçtikleri için biliyorum onu da. Uçakta salak salak konuştuğu video vardı, o videonun sadece böyle tiplere set olarak kiralanan ve uçmayan bir uçak olduğu falan ortaya çıkmıştı.

Bi kere adamın zengin olmadığı o kadar bariz ki, konuşması hal hareketi falan ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Ekim Kaya da öyleydi, lüks oteldeyim diye foto paylaştığı otelde tatil yapmam mesela ki lüks algım çok uçuk kaçık değildir.
  • nundu  (16.03.23 20:28:40) 
Bunlar bir nevi saadet zinciri gibi geliyor bana artık; çok boş ve uçuk vaadler ile sürekli yeni katılımcı toplama derdinde olan motivasyon sayfalarının hiçbir işe yarayacağını düşünmüyorum.


  • titanic kemancısı  (16.03.23 23:39:02) 
Bunlar bir, 38.600 tl tutma garantili iddaa kuponunu 500 liraya satanlar iki.


  • John Bloor  (17.03.23 11:30:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.