[]

İngilizce İş Mülakatı

Selam, haftaya uluslararası büyük bi firma ile HR mülakatım var. Mülakat tecrübem sıfır. Bu 15 sene sonrasındaki ilk mülakatım olacak. İngilizce konuşmam da çok iyi sayılmaz. Internetteki olası sorulara bakıp Cambly tarzı platformlarda 4-5 seans pratik yapmak istiyorum. Hangi platformu önerirsiniz? Ayrıca mülakatla ilgili her türlü tavsiyenizi alabilirim.

İş tam yapmak istediğim iş, firma da tam çalışmak istediğim firma.


 
Tüm cv ni ingilizce anlat defalarca.

Mülakatta onlar ilk başta doru sormayacaklar, sana anlat diyeceklerler sen kendini özetleyeceksin. Bir düzenin olsun. Bir sırayı takip et anlatırken.
Bu anlatıma defalarca çalış ingilizce olarak.
İnsan kaynaklarının sorabileceği klasik sorular vardır,
mesela seni en çok zorlayan an neydi, nasıl çözüm buldun
Kendinde en sevmediğin özellik,
Arkadaşların senin hakkında ne der
Gibi gibi bir çok soru var, bunları internetten bulabilirsin, bunlara da ingilizce olarak baya çalışmanı öneririm.

Buna ek olarak, senin bize soracağın bir şey var mı diyecekler, sektörleri ile alakalı, çalışma sistemleri ile alakalı, ekip ruhu ile alakalı, şirketteki eğitim olanakları ile alakalı vs göstermelik bi soru sor. Bir kaç soru hazırlamış ol girmeden.
  • zimbirik  (16.03.23 15:17:31) 
@zimbirik detayli cevap icin tesekkurler.

Platform veya ogretmen tavsiyesi olan?
  • Kirmizibavul  (16.03.23 16:05:08) 
www.free4talk.com

Burada random birileri ile konusabilirsin.
  • kaiserr76  (16.03.23 16:46:05) 
@kaiserr ben daha çok beni değerlendirecek, bana grammer, pronunciation ve belki içerik olarak feedback verecek uzman arıyorum.
en bilinen yer cambly fakat özellikle önerilen bir yer varsa bakayım istiyorum.

  • Kirmizibavul  (16.03.23 16:58:55) 
Hiç uğraşma. Yabancı bir şirketle iş görüşmem olmuştu. Konu çok dağılıyor. Her şeyi sorabilirler. O an düşünüp konuşmak zorundasın. Zor olan kısmı üstüne gelebilirler. Sen açık vermemeye çalışırken akıcı konuşamazsın. Bugüne kadar geliştirmediysen son dakika olacak iş değil. Tek önerim tecrübeli Türk İngilizce öğretmeninden bir iki saat yüz yüze özel ders al.


  • dissendium  (16.03.23 18:27:54) 
Hakli olabilirsin dissendium. Ama zarari olacagini sanmiyorum. Uzun bir liste cikardim. Bunlara cevap dusunup prova yapacagim.

Aslinda Cambly ozelinde yeni bir soru olustursam daha iyi olacak.
  • Kirmizibavul  (16.03.23 19:38:46) 
Ben meet2talk ile calismistim. Ama vaktim vardi. Camblyden sikilmistim, ama sana bir kac gun icinde max pratik lazimsa i zaman cambly daha kolay olabilir belki.


  • zimbirik  (16.03.23 21:36:22) 
Bir hafta önce preply e başladım. Deneme dersi olması güzel. İndirim linki ile siteyi açıp üye olursanız deneme dersini %70 indirimli alabiliyorsunuz. linke tekrar tıklayabileceğimi sandığım için sayfayı kapatmıştım. İndirimli alamadım. Eğer düşünürseniz size link gönderebilirim. Siz link ile alırsanız bana da kredi veriyormuş.
1 haftada 3 farklı hoca ile konuştum. En azından ingilizce konuşmaya biraz daha ısındım. Beğendiğim bir hocadan ders alacağım yakında. İşe yarayacağını düşünüyorum. Benim de 1-2 hafta sonra mülakatım olacak yurtdışı ile. Umarım işleri alırız:)

  • boyalı kuş  (16.03.23 23:04:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.