[]

Sirket hesaplarimi Halk Bank’a gecirmeli miyim?

Soyle ki, sahis sirketim var ve doviz kazaniyorum. Mevduat ve maas hesaplarimi Halk Bank’a gecirmeli miyim sizce? Gecirme sebebim daha cok kredi vs vermesi, su an Garanti’deyim hesabima giren cok ciddi miktarda paralara ragmen yalvariyorum resmen kredi vs icin, hic kolaylik saglanmiyor.

Halk Bank’la alakali dusuncem acikcasi guvenilir olmamasi, yani su ABD’deki dava olayi vs.

Ne dersiniz?

 
ABD'deki dava sana bir sıkıntı çıkarmaz. Sonuçta Devlet bankası.

Ancak bu banka ile ilgili tecrübemi anlatayım sen karar ver.

7-8 yıl önce bu bankadan kredi kartı çıkardım. Şu an hatırlayamadığım bir sorunla karşılaşıp 'Bu bankadan uzak durayım' deyip kartı iptal ettirdim.
Aradan yıllar geçti. Acil para ve kredi kartı gerekti. Telefonuma Paraf uygulamasını indirip uygulama üzerinden adres ve telefon no vs bilgilerimi yazarak kart talep ettim.
2 AY SONRA bir kargo şirketi telefon etti. beni yıllar önceki adresimde bulamamış, Yeni adresimi verdim. BİR AY SONRA kart geldi. O an karta da paraya da ihtiyacım kalmamıştı. Yine de gelmişken kullanayım dedim. Uygulamadan şifre almak istedim. Öyle bir imkan olmasına rağmen beceremedim. Telefonla müşteri temsilcisine ulaştım. Telefon numaranız yanlış dedi. Şaka gibi. Kargo şirketi telefon numaramı biliyor. Bu telefona yüklü uygulamadan müracaat ediyorum ama telefon numaram yanlış diyor. Şubeye gitmem gerekiyormuş. Attım kartı bir yere. O gün bu gündür duruyor bir köşede.

Yani ya ben şanssızım bu bankayla ilgili. Ya da sen yorulursun.
  • Mirket  (16.03.23 13:37:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.