[]

kardeşe izletmelik black mirror bölümü önerileriniz (spoiler yok)

ben zamanında yine başka birinin önerisiyle, onunla beraber rastgele izlemiştim. erkek kardeşimin bu tarz işleri sevdiğini fark edince tavsiye ettim, birlikte benim favori bölümüm hated in the nation'ı izledik. çok sevdi. aynı şekilde üst düzey, en sağlam bölümlerden bazılarını izletmek istiyorum ama karar veremedim. yarın mesela 2-3 bölüm atarız belki diye düşündüm, sürekli denk gelemiyoruz zaten o yüzden seçim yapmam gerek.

asker, kavga dövüş vs. işleri sevdiği için şu ordulu fire'lı bölüm aklımda. onun dışında sizin önerileriniz ne olur? hani mesela biriyle üç bölüm izleyeceksiniz, o beğenmezse sizi vuracaklar filan deseler jdfjdkf neler seçerdiniz?


 
white christmas cunku jon hamm*-*


  • ala09  (15.03.23 22:23:55) 
1. white christmas
2. the entire history of you
3. fifteen million merits

en sevdiğim üç bölümü. kardeşin erkek ve ergense 2'yi white bear ile değiştirebilirsin. onu daha çok sever. playtest'i de sever.
  • sir gawain  (15.03.23 23:35:50 ~ 23:36:35) 
the entire history of you (imdb 8.5) bence en güzeliydi. Çoğunluğun beğenisini soruyorsanız IMDB ye göre top 3:

White Christmas 9.1 puan
Hang the DJ 8.7 puan
San Junipero 8.6 puan almış

Aslında düşününce çoğu bölümün konusunu ve adını hatırlamıyorum, üstünden 10 yıl geçti bazılarının. white c. hangisi diye baktım hatırlamak için, o da baya iyiydi.
  • wct3 org  (15.03.23 23:53:29 ~ 23:54:49) 
kardeşin kaç yaşında yazmamışsın ama şunları seveceğini düşünüyorum.

Nosedive
Metalhead
  • jepa  (16.03.23 01:34:47 ~ 01:35:27) 
19 yaşında. men against fire'ı en başa koydum askeri/politik şeyleri sevdiği için. ben her ihtimale karşı bütün bölümleri indirdim ama sanırım MAF'tan sonra fifteen million merits ve nosedive'ı seçeceğim. bunlar hem sindirmesi kolay hem de vurucu bölümler. white christmas'ta sıkılır belki bunları izlemeden direkt oraya dalarsak.


  • mark greg sputnik  (16.03.23 01:40:05) 
1-Black Museum
2-White Christmas
3-The Entire History of You
  • beraesad  (16.03.23 09:07:55) 
White Christmas zaten net Black Mirror'un en iyi bölümü puanı da en yüksek zaten. Benim ilk üçümü bırakayım şöyle:

1. White Christmas (S2 E4)
2. Playtest (S3 E2)
3. White bear (S2 E2)

Nosedive ve Entire History of You da güzel
  • bitanisanseversin  (17.03.23 17:22:29) 
the national anthem'i izlemeyin de naparsanız yapın demeye geldim ama son cümle ilginç geldi benim ilk üçüm şunlar olurdu (sırasız):

- crocodile
- hang the dj (black museum)
- metalhead

hepsi şans eseri 4. sezondan arka arkaya çıkan bölümlermiş. ama şimdi düşündüm de hang the dj yerine black museum daha iyi. o da 4. sezon. zaten büyük ihtimal geri kalanları da izlemek isteyeceksiniz.
  • curious mind  (17.03.23 17:58:07) 
bölüm isimlerini bilmiyorum ama;

herkesin birbirine sosyal medya üstünden puan verdiği
başına iş gelen ve korkuyla kaçan kadına yardım etmek yerine herkesin video çektiği
fena fena işlere bulaşmış adamların şantaj yoluyla kötü işler yaptırıldığı

şu üç bölüm benim favorim.

bir de netflix varsa bandersnatch'i mutlaka izleyin.
  • kibritsuyu  (17.03.23 18:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.