[]

Avr gidilecek en guzel yer ulke sehir

Selamlar haziran temmuz civari tarihler. italya en mantikli geliyor hem tarihi hem de deniz tatilini de aradan cikarmam gerekir. rota icin fikri olan varsa dinlerim zira bununla ilgilenebilecek durumda degilim. italyadan baslayip polonyada bitecek sekilde de ayarlayabiliriz. cevap gelirse cok memnun olurum. hesapli bi tatil dusunuoz. duyuru ucabilir sevgilerr




 
net bir şekilde ki ispanya, portekiz ve civarı derim. barcelona başlangıçlı olacak şekilde ispanya'da formentera, mallorca gibi bir çok adayı da ekleyebilirsiniz bütçenize göre.

yaz amaçlı bir tatil istiyorsanız polonya'da falan ne işiniz var ki, gereksiz olur.
  • roket adam  (15.03.23 22:57:33) 
@roket adam son yer olabilir kuzeye dogru dedik arkadasim orda oldugu icin onu birakip da gelebilirim eger rotaya eklenecek guzel bi yer varsa diye


  • ala09  (15.03.23 23:09:13) 
barselona, mallorca ve portekiz turu


  • gabe h coud  (16.03.23 10:00:30) 
euro zone da olmayan dolayısıyla çok daha ekonomik bir tatil önereyim, arnavutluk. biz bu yaz tatilimizi sarande- ksamil de yaptık, tiran havalimanında araç kiralayıp 5 saatlik yolculukla arnavutluğun en güneyine sarande- ksamil e indik, giderken road trip olsun diye costal road dan gittik, dönerken de iç taraftan döndük. bütün koylar, yediğimiz yemekler, o deniz çok çok memnun kaldık, detay isterseniz yazabilirsiniz.


  • benaslinda  (16.03.23 10:37:10) 
barcelona git. italya çok güzel. o tarihlerde pahalı olur ama. önceden ayarlayın. portekizi boşver.


  • anti-kahraman  (16.03.23 15:22:13) 
Avr gitmek ne demektir acep?


  • yeninesiltupcu  (16.03.23 15:24:38) 
normal avrupa başkentlerini gezmek beni bayıyor o yüzden pandemiden hemen önce arabayla fransız rivierası turu yapmıştık, şiddetle öneririm. kışı ve yazı ayrı güzel. oradan arkadaşınıza bir şekilde gidersiniz.
paris- lyon(buradan itibaren araba kiraladık)-avignon -arles -aix en provence -st tropez -cannes -stpaul de vence -antibes -nice -eze -monaco...

  • eileengray  (16.03.23 15:56:10) 
Portekiz denizi okyanus oldugundan cok iyi degil bence yüzmek icin. Ve serin ve dalgali. Elbet dalgasiz yeri vardir ama bosuna sörf reklamlari yapilmiyor portekiz icin.

Ben genua‘da kalip günübirlik olarak bir sürü yere gittim, hem gezdim hem de hep denize girdim. Sehirde kalmak uygundu da. Portofino‘dan Santa Margherita di Ligure arasi yürürken canim istedikce denize girdm mesela. Bir gün finale ligure‘ye baska gün sestre levante‘ye gittim. San fruttuoso, Camogli vs gezdim. Güzeldi.

Cote d‘azure güzel baya, denize girmek icin de iyi (mesela villefranche sur mer) ama hesapli degil. Hirvatistan‘da bizim plaj dedigim sekilde cok fazla yer yok, bogazda insanlar havlularini serip nasil giriyolarsa o sekilde cogu yerde ( plaj yok degil, tabi ki var)

Italya‘da rimini‘de coool uzun kumsal sahil var galiba bir tik uygun oralar. Bir de tabi Jesolo, Grado vs. (Cok alman ve Avusturyali turist olur orada)
  • kuehles blondes  (16.03.23 16:01:24) 
Portekiz'in suyu denize girilmeyecek kadar soğuk ve dalgalı. Zaten gireni pek görmedim. Herkes güneşlenir.

Barcelona-Vigo-Oradan otobüsle Porto (3 saat), Lizbon (3 saat) yapılabilir. Lizbon, Barcelona'ya göre daha güzel, ucuz ve güvenli.
  • Kahvedesu  (16.03.23 18:15:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.