[]

cilt serumu

şu cilt serumu, asitler dikkatimi çekti son zamanlarda. baya paylaşan gördüm. t bölgesinde siyah noktalar var ve ne yapsam tamamen geçmedi. pek cilt sorunum yok sadece bunlar sorun.

şuradan sırayla hepsinden 1 ürün alıp rutin oluşturucam. kullanımını falan araştırdım.

thepurestsolutions.com

ancak şu kafamı karıştırdı.

1-
su serum benim aradığım şey gibi. siyah noktaları azaltmış kullananların.

thepurestsolutions.com

ama şunda da siyah nokta falan diyor.

thepurestsolutions.com

bu iki serumdan hangisini alayım? ya da ikisini de alayım mı? ikisi aynı anda kullanılmazmış sanırım. aşırı etkisi olmasın.


2- cildi hassaslaştırıyormuş. fiziksel peeling yapmayın falan diyorlar. erkekler traş olunca da zarar vermez mi? traş da peeling gibi tahriş ediyor sonuçta.

 
1. ozellikle ilkini kullanirsan duzenli gunes kremi surmeye dikkat et.
2. "fiziksel peeling yapmayın falan diyorlar" - fiziksel peeling gereksiz bir sey kimyasalini yaptiktan sonra (yani ilk urun). piyasadaki bir cok fiziksel peeling urununde (eski moda, icinde tanecik olan yuz yikama jelleri mesela st ives falan) mikro-kesiklere yol acabiliyormus ciltte, gereksiz olmasina ek olarak.
3. ikisi ayni anda kullanilmaz diyorsa birini sabah birini aksam veya birini bir gece digerini diger gece kullanirsin.
4. cilt bakim urunlerini ilac gibi dusunmemek lazim. yani hastaydim antibiyotige basladim ve sonuna kadar kullandim, iyilestim gibi bir surec yok. buyuk ihtimalle gorecegin fayda %0 ile %10 arasinda degisecek. siyah noktalar genellikle cildindeki gozeneklerin buyukluguyle alakali bir sey, o da genetik ve degistirilemez. temiz ve nemli tutarak gorunumlerini azaltabilirsin en cok. bu urunleri kullanma demiyorum ama beklentilerini mutavazi tut ve cok ciddiye alma.
  • hot potato  (15.03.23 19:25:13) 
niacinamide ağır asitler gibi değil, çok hafif ve etkili bir serumdur. bende inanılmaz işe yarıyor. sorunuza yönelik, iki ürünü de alabilirsiniz: niacinamide'i her gün kullanıp diğerini haftada bir iki yapabilirsiniz. kimyasal peeling olan (aha/bha) cildiniz hassas ise aşındırabilir bu yüzden haftada 1-2 kullanmak yeterli. yalnız ben purest yerine ordinary niacinamide'ini öneririm.

bu ürünlerden sonra mutlaka nemlendirici kullanmalısınız. tahrişi önlüyor büyük ölçüde. ayrıca güneş kremi+1.
  • eileengray  (15.03.23 23:32:07) 
yagli bir cildiniz/t bolgeniz varsa niacinamide mucize gibi gelecektir.

Ikisini de alin, niacinamide'i temiz cilde sabah, cok sikayetiniz varsa aksam da surersiniz. Normal nemlendirici vs makyaj rutininizle devam edersiniz.

Aha-bha olan haftada bir falan yapilir genelde, her gun kullanilmaz.
  • sopiro  (16.03.23 05:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.