[]

Asus Vivobook Pro 15 Kullanıcı Tavsiyesi

Merhaba,

www.epey.com

ürün kodu: m6500ih-hn084 ***OLED DEĞİL***

Kısaca Özellikleri:
AMD Ryzen 5 4600H
NVIDIA GeForce GTX 1650 GDDR6
Bellek (RAM)
16 GB
Sabit Disk (SSD) Boyutu
512 GB

Linkte detaylarına ulaşabileceğiniz bu cihazı kullanan var mı? Sahip olan bir arkadaş/tanıdık da olabilir.

İnternette detaylı bir incelemesine denk gelemedim.

Büyük mağazaların stoklarında da gözükmediği için birebir gidip inceleme fırsatım olmayacak.

(Tavsiye vermek isteyen olacaktır: Performans odaklı vb. işler için değil, gündelik kullanım için alacağım.)

 
Kaç kuruş vermeyi planlıyorsun? Bu kadar eski donanım alınmaz bence bu saatten sonra. Bunun başta pil ömrü olmak üzere her şeyle doğrudan alakası var, belirteyim.

İşlemciler 7000 serisine geldi, ekran kartları 4000.
  • mada  (14.03.23 03:49:20) 
@mada

max 15 bin
  • yanlishayvan  (14.03.23 04:27:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.