[]

Evde kullanmak için Takım çantası oluşturma pense vs.

selamlar sevgiler arkadaşlar

bu işi nasıl aparıyorsunuz :)

kafamda kurduğum seçenekler;

- bauhaus gidilir tek tek seçilir
-internette tek tek seçilir
- internette takım çantası hazır alınır
- eminönünden veya elektrikçiler çarşısından komple alınır.

linklere açığım

 
lazım oldukça amazon’dan söylüyorum. ertesi günü geliyo zaten. toplu çantalar da var ama hiç ihtiyacım olmayacak şeylere para vermektense en az 1 kere lazım olan şeyleri almak daha mantıklı geliyor


  • roket adam  (14.03.23 00:19:13) 
Bim'de şu an kampanya ürünü olarak var. SGS iyi marka. Fiyatları da uygun. Arada yeni parçalar da geliyor. Takip et. Git, lazım olabilir olanları al.

Onun dışında takım halinde bir şey almaya kalkma. Gerçekten çok gereksiz oluyor.
  • Mirket  (14.03.23 00:29:34) 
bir tane orta boy bos takim cantasi alip yavas yavas ihtiyac oldukca teker teker alet edevat aliyorum. gidip yuklu miktarda takim almaya gerek yok eger bunu meslek olarak yapmiyorsan.


  • cooperr  (14.03.23 00:49:57) 
Lazım oldukça aldım yıllar içerisinde birikti, aşınan eskiyenleri değiştirdim.

Pro's Kit marka ev işleri için fevkalade iş görür alabilir, online sipariş verebilirsiniz.
  • hedep  (14.03.23 00:51:24) 
toplu setlere kesinlikle para verme. cevap: boş takım çantası

- tornavida takımı almana gerek yok onun yerine şarjlı vidalama aleti alırsan yanında zaten lazım olan demirbaş 8 er adet matkap ve vida uç çıkar. koçtaştan alınma mcallister vidalama var bende 8 senedir tık demedi. en pahalısı bu ama çok iş yapar. yeri gelir kapın gıcırdar lazım olur, yeri gelir demonte mobilya alırsın can kurtarır. ankastre sökersin, raf takarsın. en son robot süpürgenin giremediği tüm mobilyaların ayaklarını bu cihazla değiştirdim mesela.

- pense şart, istediğini alabilirsin.
- matkap herhangi marka olabilir ama kablolu olmalı
- şu tarz bir her ağıza giren ingiliz anahtarı seni su problemlerinde kurtarır: st.myideasoft.com
- standart boy dübel ve vidaları. (10 ar tane alsan yeter koçtaştan 20 lira falandır)
- maket bıçağı
- alyan set


başlangıç olarak yeterli.
  • bisorumvargaliba  (14.03.23 03:36:03) 
İzeltaş ve rico iyidir. Yavaş yavaş toplarsın acele etme.


  • jackyr  (14.03.23 11:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.