[]

Tıraş makinesi önerisi?

makinem bozulduğu için yeni bir tıraş makinesi almam gerekiyor. Sinek kaydı istemiyorum aslında ama yanak ve boyun bölgesi sinek kaydı olsa iyi olur sanki. Her türlü öneriye açığım 700-800 TL bütçem var. Hem body hem sakalda kullanabileceğim bir şey arıyorum tam olarak. şu body diyor ama sakal da keser herhalde. ama tek başlığı var. Vücut için ayrı başlık olsa iyi olurdu. ayrı başlık takılan makineler de çabuk bozuluyor sağlam olmuyor gibi geliyor bir yandan da.

www.amazon.com.tr




www.amazon.com.trım-Arada/dp/B075JNQK46/ref=sr_1_5?keywords=traş+makinesi&qid=1678735353&sprefix=traş%2Caps%2C125&sr=8-5

Şu makineyi de babama almıştım. Kirli sakal sevmediği için çok memnun kalmadı açıkçası ama benim hoşuma gitmişti. ama bunu alırsam vücut için ayrı makine almam gerekecek.

Ya da vücut için ayrı, sakal için ayrı bir makine almak mı mantıklı ? Her türlü öneriye açığım.

 
abim philips multigroom serisini kullanıyor, memnundu. 7000 serisinden.


  • candide  (13.03.23 23:00:54) 
Philips 14'ü 1 arada aldım. 1300 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam. Çok memnunum.

Şarjı çok iyi gidiyor. Kısa sürede şarj oluyor. Islak kullanılabiliyor.

Başlıkların kullanımı çok basit. Bozulacak bir şey değil. Almışken iyisini alın derim.
  • dissendium  (13.03.23 23:02:43) 
Ben Philips OneBlade kullanıyorum. 2 tane bıçak var, birini vücut için birini sakal için kullanıyorum ve gayet memnunum. Sıfır sinek kaydı yapmıyor ama gayet kökten alıyor sakalı. Şarjı iyi gidiyor, ıslak kullanılabiliyor.


  • gallienus  (13.03.23 23:08:23) 
Sinek kaydı hissine en yakın şey Philips OneBlade ile mümkün. Pro olanda ekstra pil ömrü en büyük artı.

Vücut için de kullanılabilir. Tabi her nimetin külfeti var. Bıçakları pahalı. İndirim kovalamak gerek.
  • mada  (14.03.23 03:51:45) 
Uzun uzun düşündüm. Vücut ve yüz için ayrı alacaktım. Aynı fiyata geliyordu hemen hemen. Az önce ggaza gelip 14 in 1 aldım. Yorumlarım daha sonrasında.

Bıçak parası makine parasını geçeceği için one blade almadım. Sinek kaydı derdim yok.

Çok teşekkür ederim ^^
  • jackyr  (14.03.23 15:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.