[]

behzat ç

çoğunlukla bilgisayarın başına oturduğumda behzat ç videoları açıyorum. arka fonda behzat ç videolarının sesi geliyor. bazen en hüzünlü ya da en vurucu sahneleri zliyorum. çok mutlu oluyorum. bahsettiğim efsane olduğu yıllara ait bölümler. karakterlerin hepsi birer arkadaşım gibi oldu. aklıma üniversite yılları, gençlik yılları geliyor. mutlu olmamın sebebi belki de bundandır bilemiyorum. var mı benim gibi olan?

edit : vay be, gelen cevaplara şaşırdım.

ah be ne güzeldi değil mi? kimse kahraman değil, herkes birer kaybeden, memur hayatı, gecekondular, kaybetmişlikler, dostluk arkadaşlık, muhabbet. bizi resmetmişlerdi resmen.

harun'un efsane sahnesini koyayım şuraya :

www.youtube.com

 
Behzat ç. özelinde değil ama benim de böyle kullandığım farklı diziler var.
Zihnimizde bu izlediğimiz içerikleri, izlediğimiz zamanlardaki güzel anılarla birleştiriyoruz diye düşünüyorum. Zaten insan beyninin, kötüyü arka plana atma huyu sebebiyle, yavaş yavaş filtrelenerek bu hatıralar sadece güzel duyguları çağrıştırır oluyor.
Benim çok hoşuma gidiyor, küçük bir terapi gibi..
  • quaker  (13.03.23 19:44:03) 
Var :) 12-13 yıldır mütamadiyen izliyorum...
adımdan belli olsun

  • cccbehzatccc  (13.03.23 19:56:13) 
Çok sevdiğim bir dizi. Bölüm olarak izlemesem de Youtube'da videoları izliyorum hep. O dönem güzeldi.


  • dissendium  (13.03.23 20:10:02) 
Var valla. Bende sık sık aynı kesitleri izleyip duruyorum.


  • primetime  (13.03.23 20:10:50) 
ben de çok severim. her gün olmasa da arada kesin açarım bir kesidini. çok doğal bir dizi


  • sabenburak  (13.03.23 20:53:51) 
duyuruyu ben mi açtım acaba diye şüpheye düştüm bir an. o derece aynı halimiz.


  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (13.03.23 21:19:56) 
Evet ben de aynen öyleyim. Hatta buna artı olarak Avrupa yakası videolarını da açıyorum


  • limonlu eksi  (13.03.23 21:20:28) 
Ben de


  • retiredcolonel  (14.03.23 02:20:52) 
beni de yazın listeye.

ama herkes kendi yaşına uygun diziler ile yapıyor bunu galiba. behzat ç'yi izlediğim dönem şu ankinden çok farklı bir dönem değildi benim için. yine aynı işte çalışıp, yine aynı evde oturuyor, yine evliydim, durum pek farklı değildi, sadece çocuğum yoktu. iki tur baştan sona izledim. bahsettiğiniz duygular ile değil, diziyi sevdiğim için izledim, bitti. yeni sezonu hala izlemedim, özel bir zaman ayırarak izlemek istiyorum çünkü.

bahsettiğiniz duyguları ben bizimkiler dizisi ile yaşıyorum. trt arşiv'deki 1989'daki ilk bölümlerinden başladım, 1994 yılına kadar geldim. vay be arabaya bak broadway ne lükstü, vay be bu olurken ortaokuldaymışım diye diye izliyorum. konuşulan para miktarlarını günümüze uydurmaya çalışıyorum, 600.000 lira gelen telefon faturasını çok buluyorlar, acaba bugünkü kaç liraya denk gelir diyip hesaplıyorum. tam üç sıfır eksiği olunca seviniyorum.

güzel oluyor.
  • kibritsuyu  (14.03.23 08:11:19 ~ 08:13:42) 
@kibritsuyu

doksanlarda çocuktum. olacak o kadar'ı heyecanla beklerdik. youtube'a eski bölümleri yüklenmiş, arada açıp izliyorum ve sizinle aynı duyguları yaşıyorum.
  • uyuya kalip kavimler gocunu kaciran adam  (14.03.23 08:44:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.