[]

Telefon seçimi

Merhabalar.

Telefon almak istiyorum ama kafam karışık.

Şu anki telefonum beni kullanma artık diyor. Bu düşünceyle hemen 4 5 bin TL'ye telefon alabilirim. Ama almışken iyi olsun diyorum. 10 bin TL verebilirim. Ama bu sefer de 10 bin TL verecekken 3 4 bin TL daha ekleyip istediğim telefonu almak istiyorum. Çıkmaza girdim. Sizce ne yapayım?

Samsung A13 5 bin TL. Şimdiki telefonumun çok ötesinde ucuz olmasına rağmen.

Samsung A53 10 bin TL. Bunu almayı mantıklı buldum.

İstediğim telefon ise S20 FE ya da S21 FE.

S20 FE 12 bin TL. S21 FE 15 bin TL.

S21 FE alırsam bir maaş gidecek.

Hangisi mantıklı?

Bir de şunu anlamadım.

A53'ün ana kamerası 60 80 MP arası denmiş.

S20 FE'nin ana kamerası 10 15 MP arası.

MP düşük olup nasıl daha kaliteli oluyor?

Sağ olun.

 
"MP düşük olup nasıl daha kaliteli oluyor?"

kullanılan merceğin kalitesi, kullanılan sensörün kalitesi ve işlemci gücü

fotoğraf kalitesini belirliyor
  • freebird5406_2  (13.03.23 17:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.