[]

macbook air m1 mi rtx 3060 laptop mu?

hp victus 16 ryzen 5 5600h rtx 3060 (fiyat 20500)
macbook air m1 (fiyat 17500)

ne amaçla kullanacağınıza göre değişir diyecekler için hemen açıklayayım. oyun oynamak için 3070ti’lı bir sistemim var dolayısıyla laptobun asıl amacı oyun olmayacak fakat ben bu imkandan kolayca vazgeçmek istemiyorum. mesela istediğimde witcher 3ü orta ayarlarda kasma donma olmadan rahatça oynamak isterim. normalde rtx 3060lı laptop bakıyordum fakat macbook air bundan daha ucuz, şarjı çok iyi gidiyor, taşımak için çok ideal ve telefonum da iphone. bu gibi sebeplerle aklım macbooka kaymış durumda. sorum ise şu; macbook air m1 işlemcili versiyon beni günlük işlerimden sonra biraz da oyun oynamak istediğimde pişman eder mi yoksa hiç düşünmeden rtx 3060lı bir laptop mu almalıyım?

 
oyun performansi icin youtube'da videolara ve reddite bakmalisin bence. soruyu gorunce bir iki video baktim mediumda oynayanlar varmis. detayli olarak arastirman gerek, m1 16gb air modelini kullanan biri olarak gunluk isler icin mukemmel cihaz oldugunu soyleyebilirim.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (11.03.23 13:22:11) 
oyun için pişman eder, oyun oynamak gibi bir düşünceniz varsa almayın.


  • hayati cozemeyen adam  (11.03.23 15:01:49) 
macbook alırsan (iphone da varmış) çoğu işini onda yapacağını düşünüyorum. Öyle bir etkisi oluyor hem pil süresi, hem ekranı açtığın anda açık olması, iPhone ile kolayca kopyala yapıştır, airdrop vs.

rtx3060'lı laptop alırsan yancı gibi kalacak esas pc'yi kullanıp arada onunla bişeyler yapacaksın.

Esas amaç "taşınabilir bilgisayar" ise macbook air. Oyun vazgeçilmez ve illa laptopla oyun oynamam lazım diyorsan da tartışmasız HP.
  • nhk ni youkosu  (11.03.23 16:06:03) 
macbook air'de witcher 3 tarzı bir oyun oynayamazsın hocam. açsa da kanser eder.


  • Erestor  (11.03.23 16:23:36) 
sizin için önemli midir bilmem ama hp victus %45 ntsc.


  • late viper  (12.03.23 00:35:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.