[]

Tur icin vize sorun cikar mi

Merhaba duyuru,

Arkadaslarla italyaya gidelim diyorduk secim sonrasi da, pandemi oncesine kadar yesil pasaportlu mutlu bir genctim. Dun gece aklima geldi banka hesaplarina falan bakiyorlardi.

Gecen aya kadar banka hesabimda ciddi miktarda para vardi, ailem ev alsin diye destek olmak amacli hepsini cektim 30000 lira falan kaldi sadece. Vize vermemezlik etmezler degil mi?

Ya da dikkat etmem gereken ne var? Yurtdisina ogrenciyken cok ciktim ama hep yesil pasaportlaydi hic vizeye basvurmadim. Kamu sayilabilecek bir isim ve iyi bir maasim var. Ret yemek neyse arkadaslarim gider ben gidemezsem hepimizin planlari mahvolur. Gerildim biraz halp.

 
Ne yazık ki Schengen vizesinin pek bir mantığı yok ancak en azından eskiden düzgün bir işiniz, maaşınız varsa çok büyük ihtimalle çıkıyordu ama son bir yıl içinde reddedilen sayısında ciddi artış var. Dolayısıyla başvurmadan bilemezsiniz ne yazık ki.


  • salihdt  (11.03.23 09:15:56) 
dostum red oranı %17 miydi neydi en son. başvuran 100 kişi içinde işsiz, parası olmayan, mülteci olarak gitmeye çalışan ve vizesi reddedilen 17 kişi varsa, senin gibi çalışan maaşı işi gücü olan 83 kişi vizeyi alıyor. düzgün bir planla başvurursan sıkıntı olmaz diye umabilirsin yani.


  • roket adam  (11.03.23 14:47:15 ~ 14:47:50) 
İtalya en kolay vize veren ülke.


  • Kahvedesu  (11.03.23 14:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.