[]

Kullanıp memnun olduğunuz çelik tava var mı?

Çelik tava alacağım. 30 santim gibi bir şey arıyorum. ayrıca olabildiğince ağır olmasını isterim.




 
çelik tavanın kalitesini belirleyen şey tabanının kalınlığı, bu hem ısıyı tutmasını hem de eşit yayılmasını sağlıyor

fotoğraftaki gibi bir parmak kalınlığı civarında ek yeri olmalı, zaten fiyatını da arttıran bu kısmı, iyi markaların çoğunun tabanı böyledir
encrypted-tbn0.gstatic.com

migrostan ya da ucuz yerlerden alırsan bu kısımları ince olur
  • freebird5406_2  (10.03.23 20:45:12) 
Çok memnundum, canım tavam.

www.amazon.com.tr
  • hadi ya la  (10.03.23 21:15:34) 
evladiyelik olsun diyorsan:
(bkz: öztiryakiler)

  • late viper  (10.03.23 21:16:26) 
karaca'da iyidir.
agir tava seviyorsan dokum tava da bakmani oneririm.

  • cooperr  (10.03.23 22:31:01) 
Korkmaz var memnunum


  • Topalordek  (10.03.23 22:46:24) 
Evet kalın taban arıyorum zaten aynen. Yani aslında milletin döküm tavayı kullandığı gibi ben de çeliği kullanacağım. Dökümün lezzeti ayrı da onu açık havada ateş üstünde seviyorum. Evde çelik taraftarıyım.

schafer'e giresim yok. memleketin markası varken...

Öztiryakiler normalde endüstriyel ürünler üretiyor di mi? Dayanıklılık açısından iyi bir seçenek olabilir o yüzden.

Kimse ağırlığını yazmamış tavanın ona sinir oldum. Yazsalar ağırlık/çap oranı en yüksek tavayı alıp geçeceğim. Böyle biraz körleme gidiyorum. Ondan açtım başlığı zaten.
  • alperz  (11.03.23 08:52:25) 
aksu markası da kaliteli


  • bir soru sorcam  (11.03.23 13:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.