[]

ptt yurtdışı kaybolan kargo

etsy’den satış yapıyorum, navlungo’yla ortalama kargo firmalarını tercih ediyorum yollarken, bu defa dur ya belki abartıyorlardır bir de ben deneyeyim diye ptt’yi tercih ettim, ama tabiki şikayet edilen her şey başıma geldi.
13 şubatta gönderdiğim kargo 15’inde güya yurtdışına sevk edildi, o günden beri de haber yok. ptt yurtdışına sevk olmuş bilmiyoruz artık diyor, ben anlamadım yani ülkeden çıkınca allaha mı emanet bu kargo? navlungo da ne işe yarıyor asla anlayamadım, bizim gümrükte mi uk gümrüğünde mi takıldı, ne oldu, hangi noktada nasıl kayboldu diyorum ben bilemenko diyorlar, sahi niye kullanıyoruz biz bu aracıları? 24 iş günü dolunca bakarız diyorlar.
gitti kargom ya, işin kötüsü müşteriye ayıp oldu, sürekli müşterim, mahçup olacağım, olumsuz yorum alacağım, star seller’ım..
var mıdır yapılabilecek bir şey? nerelere sorabilir miyim? gümrüğe sormak diye bir şey var mı?

 
Sırf bu yüzden aracı firmalardan uzak durmuşumdur; 3 kurul daha fazla veririm kafam rahat eder.
Facebooktaki etsy gruplarında yazın, tecrübeliler yönlendirir

  • gadlemler  (09.03.23 19:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.