[]

Arkeoloji hediye

Arkeoloji ve sanat tarihi çift anadal yapan kuzenimin kızı var. Çocuğum gibidir. Nasıl bir hediye güzel olur? 22 yaşında.




 
Ben iki eğitimlerine katıldım, çok şey öğrendim ve çok keyif aldım. İlla burdan almanız gerekmiyor, böyle şahane online eğitimler var.

tilkisanat.com

Bir de İstanbul'da mısınız bilmiyorum ama tarihi semtlerde günlük yürüyüş turları oluyor. ben ara ara iş seyahati için istanbul'a geldiğimde katılıyorum. çok keyifli geçiyor.

www.festtravel.com
  • Phoebe  (08.03.23 12:30:54 ~ 12:50:51) 
Aktif şekilde kazıya katılıyorsa ve işlevsel bir hediye istiyorsanız giyim, aksesuar anlamında her türlü trekking ütünü uygun. Matarasından tutun güneş koruyucu aparatlara kadar. Hepsi olur. Şu stanley termoslar bu ara çok moda mesela, ancak genelden farklı olarak yeğeninizin gerçekten işine yarar. Bunun dışında arazide giyebileceği özellikle ince keten giysiler alabilirsiniz.

Mezun olduktan sonra bireysel olarak kazılara katılmaya devam ederse mala seti alabilirsiniz, gerçi bu biraz pahalı olabilir, ama çok iyi bir seçim olur. Evet, arkeologlar için çeşitli özelliklerde set şeklinde malalar var, çok hayati. Ama mezun olmadan almayın, ofiste işe yeni başlamış birine müdür kalemi hediye etmek gibi bir şey olur.

Eğitim anlamında temel başvuru kitaplarından alabilirsiniz ancak hangi kitaplar olacağı yeğeninizin hangi arkeoloji alanında okuduğuna göre değişir. Türkiye'de 3 ana arkeoloji dalı da var.

Doğrudan arkeolojiyle ilgili olabilecek bunlar var aklıma gelen.
  • akhenaten  (08.03.23 14:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.