[]

kadınlar gününde hediye

eşinize, sevgilinize 8 martta çiçek/çikolata bir şeyler gönderiyor musunuz?
en son sevgililer gününde çiçek göndermiştim. şimdi peş peşe bir şeyler gönderip absürt bir hal de yaratmak istemiyorum. siz nasıl ilerliyorsunuz?
en son bana çiçek gönderme bakamıyorum vb demişti ama bilemedim


 
Bence almayın. Ama alacaksanız da
Kadınlar ince/narin varlıklardır
Kadınlar güzeldir
Kadınlar çiçektir
Kadınlar bakımlı olmalıdır, kadınlar zayıf olmalıdır
Düşüncelerini desteklemeyecek bir hediye alın, kadınlar gününün anlamına uygun olsun.
Çiçek, kıyafet, kişisel bakım malzemesi, aksesuar gibi ürünlerden kaçının.
Kariyeri ile alakalı bir kurs alabilirsiniz, bir aktivite bileti vs olabilir.
  • zimbirik  (08.03.23 09:38:47) 
Göndermiyorum, gönderilmesini sağlıklı bulmuyorum.


  • ebeş  (08.03.23 10:15:37) 
Abi (Emekçi) Kadınlar Günü Sevgililer Günü ya da Doğum Günü gibi "ponçik" bir gün değil ya onun konumu biraz daha 19 Mayıs gibi resmi bir anlayışa yakın, çiçek böcek göndereyim olayı o ağırlığına yakışmıyor bana göre.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (08.03.23 10:25:42) 
bu gune eylemsel yaklasilir ama bir erkek olarak cicek vs yollayabilkrsin veya baska bir sey. bahaneyle hediye yolladi derim ben. ama paran yoksa zorlamana da gerek yok 50-50


  • ala09  (08.03.23 10:51:58) 
Çikolata iyidir diyorum gecikmeli de olsa


  • photo85  (09.03.23 08:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.