[]

Remote iş'ten ofis'li işe dönmek hk.

bir üst level pozisyon ve %50 gibi bir artış teklif ettiler.

pozisyonun önü de açık bir sonraki role hazırlık olarak. Ne düşünürdünüz

Edit: çekmeköy'den ataşehir.

 
10 tl'nin %50'si başka 100 tl'nin %50'si başka şimdi. Ciddi bir maaş farkı yaratıyorsa ve ofise ulaşım eziyet değilse ben kabul ederdim. Remote'tan çok bunaldığım için subjektif bir cevap olabilir bu.


  • dr doofenshmirtz  (07.03.23 23:35:02) 
Yukarıdaki yoruma katılıyorum


  • gadlemler  (07.03.23 23:43:54) 
Ben full remote olayından yılmıştım. Hibrite döndüm dünyam renklendi, 2 yılın ardından üstüme başıma bi şeyler almaya başladım. Yüzde 50 zam gayet iyi. Ben olsam geçerdim.


  • asap raki  (07.03.23 23:48:33) 
doktor haklı bence de. parasal olarak büyük fark varsa geçilebilir. ama mesela tuzladan şişliye gideceksen geçilmez :) yeterli bilgi yok isabetli bir cevap için.


  • roket adam  (07.03.23 23:59:50) 
2 sene full remote'tan ofise gecmis, sonra zorla 2+3 kabul ettirmis bir insan olarak soyleyeyim. evden calismayi seviyorsaniz kesin ozlersiniz.

pozisyon sizin icin ne kadar onemli bilmem ama soyle dusunun. is degistirmek zaten bir kumar, fazla para ok ama illaki seveceginiz bir is olmayabilecegi ihtimalini unutmayin. yeni olur da mutlu olmazsaniz her sabah kalkip ne giyeceginizi dusunmek, toplu tasimada (veya trafikte) zaman harcamak size eziyet gibi gelecek. baskalariyla ayni ofisi paylasacaksaniz eger, onlarin telefon konusmasina, bildirimlerine, oksurmesine vb seylerine maruz kalacaksiniz. bunlar bilmediginiz seyler degil ama belki tekrar dusunmeniz icin faydali olur.

ha ama belki de cok seversiniz. duzgun insanlarla calisiyor olursunuz. denemeden de bilemezsiniz.
  • supergirl  (08.03.23 02:51:53) 
Yüzde 50 iyi artış. Çekmeköy'den Ataşehir gayet makul. Hem de daha üst level. Ben kabul ederdim.
Ofis'li iş olmasına takılmazdım.

  • burfak  (08.03.23 09:58:15) 
ben reddettim kısa süre önce ama başkalarına tavsiye etmiyorum kendi yaptığımı.
yani kabul edin bence.
yol daha makul sizin örnekte.
bir de hibrit ise kesinlikle kabul edin.
  • nuisance  (08.03.23 10:12:51 ~ 10:13:03) 
ben geçtiğimiz yıl sonu aynı kararı vererek hibrit çalışan bir şirketin teklifini kabul ettim 50% artışla. geçtiğim şirket beklemediğim bir biçimde 100%'e yakın yeni yıl zammı yaptı, bu da ekstra şans oldu. bu noktada şirketin zam dinamiklerini, ekip kültürünü eski ve mevcut çalışanlara sorun, iyi araştırın. öncelikleriniz önemli. kariyerinizin erken yıllarındaysanız, içinde bulunduğumuz saçma enflasyonist ortamda alım gücünüzü korumak niyetindeyseniz değerlendirebilir. yeni tecrübeler edinmek ve networkünüzü geliştirmek de işin artısı olacaktır.


  • piflo  (08.03.23 10:29:10) 
Ben asla ofise dönmem


  • mirty  (08.03.23 12:21:21) 
Valla istanbulda olsam kabul ederdim ama aydın-corum-gaziantep arası gidip gelebiliyoruz. e gittigimiz yerden calisiyorum rahat oluyor.

O yüzden eskisi gibi istanbulda otursam net kabul ederdim. evde oturacağıma gider ofiste otururum. zaten ev giderleri artıyor.
  • ananiyimioguz  (08.03.23 13:11:42) 
Mesafe makul öyle trafikte öldüm bittim durumu olmaz. Arada ben de aynı güzergahta ofise gidip geliyorum. Remote çalıştığına göre bilişim sektöründe olduğunu varsaydım, %50 ciddi bir tutara denk gelir hayat standartını yükseltir. Haftada 5 gün olmadığı sürece 2-3 gün gitmeli bence çok sorun değil arada ofise gitmek iyi bile geliyor. Kısacası ben olsam kesin değerlendirirdim.


  • Lethe  (08.03.23 15:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.