[]

Büyükşehirlerde Psikolog Fiyatları Ne Kadardır?

300 - 400 TL bandında bir kaç yer buldum ama hiç bilmediğim bir konu bu. Nasıl fiyat sizce?

Ek Soru: Açıkçası çok tereddüt ediyorum randevu almak konusunda. Nasıl olacak bu, o anlat diyecek bende anlatacak mıyım? Ne kadar sürem var? Ya anlatacaklarım süreyi aşarsa? Her hafta mı gidilir buna yoksa ayda bir mi?


 
Ben 700 veriyorum İstanbul.
Başlangıçta her hafta iyidir.
Detay indaga iyi bilenler verecektir
  • kisa  (07.03.23 21:28:58) 
Psikoloğa 750 veriyorum, psikiyatriste 1000


  • gabe h coud  (07.03.23 21:50:53) 
hiçbir bilgim yok ama şahsen 300 lira alan büyükşehirdeki bir psikolog biraz hayrına çalışıyordur


  • fakat  (07.03.23 22:02:54) 
Psikologun yetkinliğine göre değişir...
300-400 ucuz geldi, neden ucuz olduğuna bakmalı.
Yola girmişseniz aynen devam, ilk psikologunuzu da beğenmeyebilirsiniz, yılmayınız.

En az 6-7 seansta ortaya çıkar uyum
  • gadlemler  (07.03.23 22:03:20) 
Kardeşimin terapistine 850 veriyoruz, 50 dk seans ama bazen uzattığı oluyor. 600 ile başlamıştı 2021 Nisan’da. Kendisinden çok memnun ve ciddi ilerlemeler kat edildi. Şehir İstanbul.


  • vedatchilipeppers  (07.03.23 23:40:24) 
300-400 tl epey düşük, neden bu kadar düşük olduğuna bakmalı. süpervizyon kapsamında olabilir, ya da tecrübesiz olabilir. 450 tl alıp çok iyi psikolog olduğunu bildiğim insanlar da var ama tecrübesiz olduğunu bildiklerim de var. tecrübesiz biri eğer süpervizyon alıyorsa hem bireysel hem grup odaklı, ben giderdim. kendini geliştiriyor ve yalnız değil beni analiz ederken diye düşünürdüm.

siz anlatıyorsunuz evet, ama öyle 5 seans sadece sizi dinleyip müdahale eder mi etmez mi bu ekole göre değişir.
  • damba  (08.03.23 02:28:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.