[]

Abd’den telefon getirtme

Selamlar, kardeşim şu an Abd’de gelirken telefon getirmesini istedim ama kendine aldı bana da kapalı kutu getirse sorun olur mu?
2. Telefonu getirmesinin bir yolu var mıdır?



 
kendine aldigini acip cebine atsin. kapali kutu bir tane getirirse problem olmaz.

ama 2 telefon kaydettiremez, o kendi pasaportuna kaydetse senin de kayit isini cozmen lazim.
  • antikadimag  (07.03.23 19:28:05) 
Benim pasaportum yok buraya getirdikten sonra maliyeden kayıt yaptırabilir miyim? Yoksa pasaport olması mı gerekiyor illaki?


  • webbrowser  (07.03.23 19:37:42) 
pasaportu gectim yurtdisina yakin zamanda cikis yapilmis olmasi gerekiyor o pasaportla.


  • antikadimag  (07.03.23 19:41:42) 
telefon getirme isinin onunu buyiuk oranda kestiler, surekli yurtdisina cikan birisi degilsen buyuk bela, ki pasaportun yoksa ugrasmaya degmez.


  • cooperr  (07.03.23 20:49:33) 
pasaportunuz yoksa kimlikle gidilebilen kıbrıs/gürcistan vb günübirlik de olsa giriş çıkıp yaptıktan sonra 6 bin küsur TL haracınızı vererek telefonu kayıt ettirebilirsiniz. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra 8 ay içerisinde bu giriş çıkış işlemini yapmanız gerekiyor.


  • Copernic  (07.03.23 22:50:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.