[]

şeker hastalığı - hangi bölüm? işlem sırası

2 ay önce saç ekimi sırasında değerleri yüksek buldular ve şekeri kontrol ettirmemi, test yaptırmamı önerdiler.

bunun için hangi bölümden randevu almalıyım?

internette önce iç hastalıkları bakacak ondan sonra endokrinoloji bölümüne yönlendirecek vs diyor.
nasıl bir yol izlemeliyim?

 
Devlet hastanesine gidecekseniz önce dahiliye bakıyor. Dahiliye sevk ederse endokrin randevusu alabiliyorsunuz. Özele giderseniz direkt endokrinden randevu alabilirsiniz. Geçmiş olsun


  • yazdonumu  (07.03.23 19:07:16) 
Endokrin çok ileri boyuttaki durumlarda başvurabileceğiniz bir birim, halihazırda tedavi gören bir şeker hastası olmanız lazım gelir. Sizin teşhisiniz bile henüz koyulmamış anladığım kadarıyla.

En yakın devlet hastanesinden randevu alın dahiliye birimine. Sizden evvela kan ve idrar testi istenecek ve o tahlil sonucunu almanız da birkaç gün sürebilir(en erkeni bir gün).

Daha sonra tekrar bir randevu alıp, değerlerinizle birlikte(zaten sisteme düşüyor, sizin bişi yapmanıza gerek yok) doktorunuza başvuruyorsunuz, bu kadar.

Size muhtemelen oral-antidiyabetik önereceklerdir. Geçmiş olsun.
  • Avoiding The Puddle  (07.03.23 21:36:45) 
Dahiliye. Sabah erken randevu alın, özel hastane ise öğlene sonuçları gösterirsiniz.


  • invictae  (09.03.23 21:18:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.