[]

Kasko fiyatları farkı

Merhaba,
Kasko yenilemem gerekiyor da hem tanıdıktan hem de sigortam nette teklif aldım aynı istekleri girdiğimizde arada 3000 liralık fark var şimdi sigortacim internetten aldığım teklifi istiyor genel merkezle konuşmak için niye böyle fark çıkıyor diye
İnternetten aldığım teklifi onunla paylaşmam gizlilik vs durumlardan başıma iş açacar mi ?


 
acmaz, buyuk ihtimalle internetten aldigin teklifteki teminatlarla kendi verdigi teminatlari karsilastiracak eger ayni ise teminatlar acente temsilcisine soracaktir neden bu kadar fark cikiyor diye.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (07.03.23 19:04:12) 
aynısı bugün başımıza geldi, babamın yıllardır çalıştığı sigortacısı yüksek fiyat verince bende neredeyse tüm online sigorta sitelerinden fiyat teklifi almaya çalıştım. biri yarı fiyatına yakın 3 teklif buldum. tekrar sigortacıyı arayıp bulduklarımı söyleyince ben bir bakayım dedi. sonra tekrar arayıp benim bulduğum fiyattan, benim bulduğum sigortayı yaptırdı. ikisini tavsiye etmem dedi şu olsun daha iyidir dedi öyle hallettik.

anladığım kadarıyla sigortacılar kendi anlaşmalı oldukları ve komisyonları olan poliçeleri teklif ediyorlar. biraz zorlayınca ve eğer tanıdıksa da çevresinden bulup bir birine paslıyorlar.
  • astronom bey  (07.03.23 20:29:08) 
Aradaki 3000 tl fark aynı firmadan mı? İmkansız gibi bir şey çünkü, ama farklı firmalarsa zaten, acenteniz bile farklı firmalardan bu kadar farklı fiyatlar alabiliyor. Şirketten şirkete çok fark ediyor.


  • John Bloor  (08.03.23 11:42:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.