[]

Magnezyum ve çinko takviyesi hk

Merhaba.

Magnezinc hap var bende. Ama fayda sağlıyor mu emin değilim. Bi kan rahlili fln yaptırmadım, efzersiz yapan ağırlık da çalılan biriyim. Çok ağır çalışmıyorum. Zinde ve fit olma maksatlı spor yapıyorum.

Doğru form, emilim vs açılarından bakınca magnezinc yeterli mi, yoksa boşa mı içiyorum? 2-3 günde bir alıyorum.

Tşkler.

 
magnezyum oksit ise çöp. gerisi duruma göre değişiyor.


  • alperz  (07.03.23 11:42:48) 
Magnezyum sitrat kullanmanız mı gerekli acaba? Ve p5p içeren magnezyum? acaba diyorum, çünkü yetkili birisi değilim.


  • duster  (07.03.23 13:17:36) 
Bro magnezyumun formları var ihtiyaca göre göre kullanacaksın, misal malik asit enerji döngüsünde kullanıldığı için ben antrenman sabahlarında Magnezyum Malat kullanıyorum, bunun gibi. Misal halsizim bitkinim diyeneler Magnezyum sitrat kullanıyor sanırım. Uyku sıkıntısı çekenler de başka formları kullanıyor öyle öyle bakıp kendiniz karar verin ne kullanacağınıza. Bazı birleştirilmiş formlar da var mesela onlara da bakabilirsiniz.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (07.03.23 13:23:27 ~ 18:48:03) 
ben yorgunluk için en büyük faydayı magnezyum sitratdan aldım.


  • orpheus  (07.03.23 13:29:00) 
eğer değerleriniz çok düşük değilse çok bir değişim farketmezsiniz.


  • astronom bey  (07.03.23 14:18:27) 
astronom bey'in dediğinin aksine hemen herkeste magnezyum eksikliği var. yiyeceklerde olması gerektiği kadar yok çünkü. bundan 100 yıl önce çok daha fazlaymış. bir araştırmaya denk gelmiştim öyle.


  • alperz  (07.03.23 18:39:13) 
Magnezyum oksitin tek olayı bağırsaklardan geçemediği için laksatif etki göstermesi. Kabızlık gibi durumlarda kullanılıyor. İşe yaramaz bı form diyebiliriz.

Ben bisglisinat formunu kullanıyorum. Çinkoda da pikolinat iyidir.
  • msb  (07.03.23 19:16:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.