[]

Neden kimsenin yüzü gülmüyor

Ne ekrem nemansur ne meral hatta kemal’in eşi hanımefendi bile gülmüyor somurtuyor. Bitse de gitsek havasında hepsi niye böyleleer yorgunluktan mıdır nedir?




 
  • apocalipy  (06.03.23 22:11:02) 
Dün geceden beri uykusuzlar, ayrıca daha yeni deprem oldu, ölen onbinlerce insan var. Herhangi bir müzik vs de yoktu farkındaysanız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği şeyler de genel olarak çok mutlu şeyler değildi.

Edit: şimdi izleyebildim konuşmayı, başlamadan önce iki dakikalık saygı duruşunda da bulunmuşlar depremde vefat edenler için. Şehirlerin isimlerini tek tek saymışlar. Bu ortamda çok da guler yuzlu olmamak gerekir zaten .
  • fraise  (06.03.23 22:19:25 ~ 07.03.23 01:03:25) 
Bildiğim kadarıyla 2 gecedir hem CHP hem iyip tarafı karşılıklı müzakerelerde bulunmuş. herkes tatsızlık bitsin diye uğraşmış yani. uykusuzlardır.


  • sassot  (06.03.23 22:45:33) 
Su resimdeki birlik beraberligi gorememek, hala kk'ya bok atmak, yollari hic kesismeyecek hdp'nin, ip'in, saadet'in destekledigi adayi desteklemesinin ne demek oldugunu, ulkenin ve milletin tiranliga karsi nasil bir mucadele ve seferberlik icinde oldugunu goremeyip goygoy yapmak bana cok enteresan geliyor. Daha ne kadar aci ve yoksulluk cekmek istiyoruz acaba

Soruya cevap ben de deprem nedeniyle oldugunu dusunuyorum, saadet partisinin baskani konusmaya oyle baslayinca (dogal olarak) oyle bir ortam olmadi ve yok.
  • kassiopeia  (06.03.23 23:23:56) 
Depremin ayı yeni doldu, ne gibi bir gülümseme bekliyorsunuz? Altı üstü aday belirleniyor, ne bu tantana demezler mi adama? Binanın önünde toplanıp tezahürat yapmaları bile çok gereksizdi. Biraz izan. Bu sebepten de çok kısa tutuldu, gereksiz seremonilere girilmedi.


  • mada  (07.03.23 00:51:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.