[]

bungalov ev kiralamak sapanca'da -

bu işlerde dolandırıcılık çok fazlaymış öyle diyorlar.
gidip memnun kaldığınız bir yer var mı?
instada 1500 tl gecelik diyorlar reklamlar falan var.


 
kız erkek gitcekseniz gitmeden sorun bazı yerler almıyorlar.


  • jelly bear  (06.03.23 14:39:19) 
İnstagram reklamlarına aldanmayın, çok dolandırıcı var +1

Hatta bu yüzden bir dernek gibi birşey kurulduğunu, bu dernekten bilgi ve onay almadan yer ayırtılmaması gerektiğini yine bir instagram hesabından ama gerçek bir işletmeciden öğrenmiştim.
  • John Bloor  (06.03.23 15:00:17) 
Gecen gunlerde bungalovda kalan bir cift yanarak olmustu. Gidip adam gibi otel yazlik ev vs kiralayin.


  • nuisance  (06.03.23 15:06:29 ~ 15:44:43) 
instagrama guvenmeyin, airbnb'lerde hem sacma sapan ekstra ucretler isteyemiyorlar, hem de sorun olursa ulasacaginiz yer var oradan bakin derim.


  • aguen  (06.03.23 22:01:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.